in

Votaţi pentru candidatele din Italia la Miss Diaspora 2012 / Andreea Iuliana Benchea VIDEO

Pe 24 august, scena vapor din Portul Turistic Mangalia va fi gazda Galei finale a concursului Miss Diaspora 2012, în cadrul Festivalului Callatis, organizat din nou în România, după ce anul trecut a fost organizat la Roma.

Miss Diaspora reuneşte în acest an tinere românce din 12 ţări. Italia este reprezentată de trei concurente, clasate pe primele trei locuri la concursul Miss Romania in Italia organizat de Asociaţia Românilor din Italia în iulie 2012: Andreea Iuliana Benchea (22 ani), Diana Elena Ciubotaru (23 ani) şi Ioana Adelina Andronic (19 ani).

Andreea Benchea, cea mai frumoasă româncă din Italia

Spania, unde se regăseşte o importantă comunitate românească, a trimis patru dintre cele mai frumoase şi inteligente tinere. Din Belgia au venit două tinere, iar din Franţa, Germania, Austria, Olanda, Cipru, Australia câte o reprezentantă. Românii din comunităţile din jurul ţării – Republica Moldova, Ucraina, Serbia – şi-au trimis şi ei ambasadorarele frumuseţii la Gala finală a Miss Diaspora 2012.

Românii din Italia le pot susţine pe cele trei reprezentante ale comunităţii votând online pe site-ul www.missdiaspora.ro.

Fiecare concurentă este prezentată cu fotografii şi video. Iată ce se spune despre Andreea Iuliana Benchea (foto), 22 ani, câştigătoarea trofeului Miss Romania in Italia 2012:

  • Înălţime: 169 cm
  • Greutate: 53 kg
  • Dimensiuni: 83-65-93
  • Culoare păr: Roşu
  • Culoare ochi: Verzi

A crescut la Roman cu o mama casnică, în timp ce tatăl muncea în țară și străinătate. Mai are încă două surori. A plecat din țară sperând într-o viață mai bună. Vorbește italiana, engleză și franceză. Își dorește să devină prezentatoarea unei emisiuni de televiziune.

Votaţi AICI pentru Andreea!

38 de fete luptă pentru coroana de “Miss România în Italia”

Festivalul Românilor de Pretutindeni la Roma

Iulia Goia, Miss Diaspora 2011, vine din Spania/ Video

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii din America iau poziţie faţă de intenţia Guvernului Ponta de a exclude românii din diaspora de pe listele de vot

Listele electorale, fără morţi şi români din diaspora, pe masa Curţii Constituţionale