in

Becali: Dau 10 milioane de euro ca să iasă preşedinte Crin Antonescu

Europarlamentarul George Becali a declarat că a avut o întâlnire cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, în urmă cu câteva zile, pentru a-i propune fuziunea cu partidul său, PNG, solicitând să fie simplu membru şi să fie susţinut pentru un nou mandat de europarlamentar.

Acum, Becali aşteaptă un răspuns de la Crin Antonescu, însă este sceptic că acesta va fi unul pozitiv. Patronul Stelei a declarat la o emisiune TV, că, în cazul în care va intra în PNL, el este dispus să cheltuiască 10 milioane de euro pentru a-l scoate pe Crin Antonescu preşedintele ţării.

„Eu am vorbit cu domnul Antonescu, mi-a spus aşa: „Gigi nu vreau să iau eu hotărârea, din punctul meu de vedere, eu vreau (…) I-am spus, ca simplu membru PNL vin cu un sediu care costă 1 milion de euro, cu 2- 3% simpatie, vin cu imaginea mea şi nu vreau să candidez. Intru în lupta electorală în decembrie, numai dacă mi-o cer ei, dacă este nevoie să lupt. I- am zis lui Crin Antonescu: „Dacă vin în PNL, eu cred că tu vei fi preşedintele României, dar nu 100%. Eu cred 95% că vei preşedintele României”. (…) Ca să pot să îl scot, ca să iasă Crin Antonescu preşedinte, aş cheltui 10 milioane. I-am zis aşa: în campania pentru referendum el trebuia să fie antrenorul şi avea nevoie de atacanţi, de mijlocaşi. El la PNL nu a avut pe nimeni. El a fost antrenorul, el a fost atacantul, nu a fost nimeni să-l ajute. El a dat cu capul, a centrat, a făcut tot”, a spus Becali, precizând că aşteaptă încă 3-4 zile răspunsul liderului PNL.

„Vreau pentru mine titlu: Becali senator”

Întrebat unde va candida dacă PNL acceptă să îl primească în rândurile partidului, Becali a arătat că el nu vrea să candideze acum la parlamentare. „Vreau doar un post de europarlamentar peste 2 ani şi, peste încă un an jumătate sau doi să candidez, la parlamentare pentru România”, a spus europarlamentarul.

În condiţiile în care PNL nu va accepta fuziunea cu PNG, Becali spune că va merge cu PRM, partidul lui Corneliu Vadim Tudor. „Eu nu mai am ambiţii politice mari. Ce am? Un 2-3% PNG. Sunt conştient că nu mai pot politic să fac la nivel naţional, dar vreau pentru mine. Voi candida. Că vreau pentru mine titlu: Becali senator. Pentru mine voi candida de acum încolo. Oricine îmi poate rezolva problemele mele personale, merg oriunde. Nu sunt ipocrit. Oricine îmi asigură un post de europarlamentar, mă duc cu forţele mele şi cu armele mele toate”, a conchis Becali.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Am inventat caloriferul”, noua strategie a lui Andrei Marga la ICR

Consulat Torino: Întâlnire cu asociaţiile din Piemonte