in

Noua aplicație Migreat – Stranieri in Italia este online, un ajutor „digital” pentru români și ceilalți noi cetățeni ai Italiei

Ghiduri juridice, forumuri cu experți, știri, consiliere juridică gratuită, chat cu alți membri ai comunității și multe altele.

Este vorba de noua aplicație Migreat – Stranieri in Italia, disponibilă gratuit pentru utilizatorii cu dispozitive mobile Android – creată pentru a încuraja integrarea migranților, comunitari și extracomunitari, în noua patrie, dincolo de primii pași din perioada de sosire.

Descărcați aplicația GRATUIT: https://bit.ly/2TSf8str

Potențialul noii aplicații este remarcabil: datorită acesteia, puteți rezolva probleme mult mai precise decât să căutați un loc online pentru a petrece câteva ore în companie. Vorbim despre primirea și inserția străinilor în țesutul social italian, un proces complex care începe după rezolvarea primelor urgențe, cum sunt găsirea unui loc de muncă și a unei locuințe. Este vorba de o aplicație care ajută migranții să facă față provocărilor unei vieți noi într-o țară necunoscută.

Cheia acestei aplicații este posibilitatea de a avea consultanță și informații juridice gratuite, datorită unei echipe de experți conduși de Federica Merlo, avocat și expert în probleme de imigrație.

Utilizarea aplicației este foarte simplă: descărcați și instalați pe dispozitivul dvs. mobil și apoi alegeți limba de interes. În acel moment, puteți răsfoi diferitele secțiuni tematice, cum ar fi forumul GHIDUL JURIDIC aflat sub fila COMUNITATE: de exemplu, puteți citi răspunsurile la întrebările legale privind regularizarea 2020 a raporturilor de muncă, începută în 1 iunie, sau puteți pune alte întrebări.

Astăzi, migranții din toate generațiile profită de noile tehnologii pentru a-și reconstrui viața în noua patrie. Revoluția digitală joacă un rol important în îmbunătățirea calității vieții străinilor, în planificarea călătoriilor dintr-o țară în alta și în ajutorarea integrării în noua casă. Impactul tehnologiei este enorm asupra vieții tuturor.

Adevărata forță a noii aplicații Migreat – Foreigners din Italia, care este disponibilă în nouă limbi, constă în deschiderea către probleme concrete.

Între comunitățile alese ca public țintă al aplicației, românii ocupă un loc important. Pe lângă ghidurile legislative, aplicația adună într-un singur loc știrile destinate comunității românești din Italia, dar și din alte țări – Germania, Austria, Marea Britanie, Spania – unde românii au devenit comunități stabile și importante.

Descărcați aplicația GRATUIT: https://bit.ly/2TSf8str

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia şi-a redeschis graniţele şi a pus capăt restricţiilor de călătorie între regiuni: ”Nu trataţi Italia ca o lepră”

Reîncepe JAFUL la Veneția, 21 de euro un suc și un cappuccino. „O rușine, un furt, nu ne-am fi imaginat”