in

Şofer român de TIR, jefuit pe autostradă în Italia. Hoţii au furat marfă de 40.000 euro

Un șofer român de TIR a rămas fără marfă în valoare de 40.000 de euro, pe autostrada A14 din Italia. Incidentul a avut loc în zona de servicii Alento Ovest.

Șoferul de TIR român a fost victima unor hoți, care au profitat de faptul că acesta a oprit pentru a se odihni.

În timp ce dormea, hoții i-au furat toată marfa din autovehicul. Este vorba despre anvelope, în valoare de 40.000 de euro, pe care tocmai ce le încărcase din Germania. Cei doi indivizi au la activ furturi comise în aceeași manieră.

Verona, șofer român mort de beat, a adormit la volanul unui TIR. A intrat în viteză într-o benzinărie… 

Aceștia au forțat sigiliile TIR-ului, au sustras anvelopele și le-au încărcat în alt camion, cu care au și reușit să fugă de la locul faptei. Din fericire, nu au reușit să ajungă foarte departe. Un echipaj de carabinieri i-au interceptat, după ce fuseseră identificați în trafic de o patrulă a poliției rutiere Pescara Nord, scrie playtech.ro.

Cei doi indivizi au refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și au încercat să scape. Aceștia au fost urmăriți mai mulți kilometri pe autostradă, însă carabinierii le-au blocat camionul în cele din urmă, în zona Termoli.

Oamenii legii au confiscat camionul și bunurile furate. Cei doi hoți aveau domiciliul în provincia Andria. Aceștia au fost arestați și urmează să fie trimiși în judecată pentru furt calificat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4]
mire fractura coloana

VIDEO ȘOCANT – L-au aruncat pe mire în sus și nu l-au mai prins: fractură de coloană

ucisa facebook

Ucisă la prima întâlnire de un bărbat pe care îl cunoscuse pe Facebook