in

VIDEO ȘOCANT – L-au aruncat pe mire în sus și nu l-au mai prins: fractură de coloană

Scene șocante la o nuntă de la Băile Felix: L-au aruncat pe mire în sus, conform tradiției, și nu l-au mai prins. Consecințele: fractura de coloană și nuntă distrusă

Ce trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața lor, s-a terminat în lacrimi pentru doi tineri miri din Bihor.

Mirele, Liviu, un tânăr de 31 de ani, a ajuns la spital cu coloana fracturată în două locuri, după ce a fost scăpat din brațe de invitații care l-au aruncat în sus, scrie bihorjust.ro.

mire fractura coloana

Întâmplarea a avut loc vineri seara, la o sală de nunți din stațiunea Băile Felix. În jurul orei 21:00, la puțin timp după dansul mirilor, Liviu a fost luat pe sus de prieteni, chiar în mijlocul sălii.

După circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20:40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a declarat, de pe patul de spital, pentru BihorJust, Liviu Filimon.

Imediat după ce mirele a căzut, nuntașii l-au apucat de mâini și picioare și l-au așezat pe scaun, ceea ce, crede Liviu, l-ar fi afectat din punct de vedere medical: “Trebuia să nu mă fi mișcat când eram întins pe jos.

O ambulanță chemată de urgență l-a transportat pe mirele rănit la Spitalul Județean de Urgență din Oradea. Acolo se află și acum, internat sub supravegherea medicilor, și urmează să fie supus mai multor investigații de specialitate.

VIDEO ȘOCANT! Italiancă dată jos din avion și denunțată, a devenit violentă și a scuipat pasagerii, refuzând portul măștii

Se pare că a suferit răni grave la două vertebre. Imobilizat la pat, el spune că în seara în care a fost adus la spital își putea mișca puțin piciorul stâng, dar dreptul deloc. Între timp, în cursul dimineții de sâmbătă, a reușit să își miște ambele picioare.

Nunta a continuat și după incident, în sală rămânând doar mireasa cu invitații; dar atmosfera nu a mai fost una de voie bună și bucurie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]
batrana electrocutata mortal de o romanca

Italia, o româncă a electrocutat-o mortal pe bătrâna pe care o îngrijea: „A fost un accident”

sofer de TIR

Şofer român de TIR, jefuit pe autostradă în Italia. Hoţii au furat marfă de 40.000 euro