in

VIDEO ȘOCANT! Italiancă dată jos din avion și denunțată, a devenit violentă și a scuipat pasagerii, refuzând portul măștii

O femeie din Italia a făcut scandal într-un avion Ryanair, pe ruta Ibiza – Orio al Serio (Bergamo).  Ea a devenit violentă încă de la decolare, scuipând unul dintre pasagerii, supărată că a fost atenţionată că nu a respectat distanţarea socială şi că trebuie să poarte masca în interiorul aeronavei.

Incidentul a fost filmat şi a devenit viral pe reţelele de socializare. Evenimentul s-a petrecut vineri, pe zborul Ryanair de la Ibiza la Orio al Serio (Bergamo), când o femeie a început să se certe cu ceilalţi pasageri de la bord. Tensiunile ar fi început încă la îmbarcare, din cauză că aceasta nu ar fi respectat distanţarea socială faţă de ceilalţi pasageri, potrivit IlMessaggero.

Astfel că, odată ce avionul a decolat, unul dintre pasageri a acuzat-o că nu ar fi păstrat o distanţă de siguranţă, moment în care femeia a devenit recalcitrantă şi l-a scuipat. Apoi a început să se certe şi cu membrii echipajului, în timp ce şi restul pasagerilor încercau să o calmeze. 

În tot acest timp, femeia nu a purtat nici masca de protecţie sanitară. Femeia, din Bari, a fost dată jos în aeroportul Orio al Serio şi a fost denunţată. Compania Ryanair impune purtarea măştii după îmbarcare, aceasta putând fi înlăturată doar pentru scurt timp, atunci când pasagerii mânâncă sau consumă lichide.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
romani batuti olanda

Zeci de români bătuți și umiliți de șeful de echipă, la o fermă din Olanda. «Rareori am trăit o situaţie atât de degradantă»

Pfizer, inginer de 52 de ani moare la Lecco după prima doză de vaccin. Familia: „Nu avea patologii”