in

Zeci de români bătuți și umiliți de șeful de echipă, la o fermă din Olanda. «Rareori am trăit o situaţie atât de degradantă»

Peste 50 de români umiliţi şi bătuţi la o fermă din estul Olandei. Aceştia unde locuiau şi lucrau în condiţii degradante şi dezumanizante în orașul Linne, parte a municipalității Maasgouw, scrie presa străină, citată de Ştirile Pro TV. „Rareori am trăit o situaţie atât de degradantă”, a spus primarul oraşului pentru a descrie situaţia românilor.

Reprezentanţii primăriei, împreună cu Poliţia pentru străini şi Inspectoratul pentru Afaceri Sociale şi Ocuparea Forţei de Muncă, au efectuat o inspecţie a fermei.

Dincolo de faptul că erau prea mulţi oameni care trăiau într-un spaţiu mic, viața le era pusă în pericol în orice moment, pentru că nu existau detectoare de incendiu, stingătoare sau căi de evacuare, iar ferestrele erau baricadate. În plus, erau sticle de gaz şi arzătoare peste tot.

Românii trăiau în condiții mizerabile și foloseau bucătării insalubre. Potrivit edilului, unii muncitorii au lăsat o impresie de vulnerabilitate şi păreau să se teamă de şeful de echipă. Mai mult, muncitorii primeau deseori și pedepse fizice.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]

Vedete de la Hollywood cer salvarea Veneției și ca orașul să aibă un statul special, iată cine a semnat petiția trimisă președintelui Mattarella

VIDEO ȘOCANT! Italiancă dată jos din avion și denunțată, a devenit violentă și a scuipat pasagerii, refuzând portul măștii