Menu
in

Săptămâna Modei de la Milano: o BUNICĂ din ROMÂNIA a inspirat noua colecție primăvară-vară 2020

O bunică din România a inspirat o colecție pentru sezonul primăvară-vară 2020 ce a fost prezentată la Săptămâna Modei de la Milano. Hainele au fost create de nepotul ei, un designer din Peninsulă.

Colecția include haine în culori vibrante şi pline de printuri geometrice şi florale și este inspirată de stilul vestimentar pe care l-a avut o bunică româncă din Transilvania, între anii ’20 şi ’80. Nepotul ei, designerul Arthur Arbesser, a dorit să-i aducă un omagiu la Săptămâna Modei de la Milano, după ce a venit în România pentru a-i redescoperi rădăcinile, dar şi garderoba.

„A existat o perioadă tragică în viaţa ei, dar a avut un simţ al umorului debordant. Era distractiv şi un pic ironic modul în care vedea partea bună în lucrurile, chiar dacă uneori îi era greu sau era tragic. Este un lucru pe care am vrut să-l evidenţiem şi în această colecţie”, a explicat designeerul Arthur Arbesser. 

„Mai puţin înseamnă mai mult” este îndemnul casei de modă Prada când vine vorba de accesorizare. Modelele au defilat îmbrăcate în costume cu croială simplă, fuste din tricot şi paltoane de inspiraţie masculină.

Ţinutele au fost completate de pantofi cu toc mediu şi bonete inspirate din anii ’20. Nici tunsoarea specifică perioadei, bobul, nu a lipsit. Printre invitaţii din primul rând la eveniment s-a numărat actriţa Nicole Kidman.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version