in

A înviat Miron Mitrea, atac împotriva diasporei: „Trebuie să-i facem responsabili cu ciomagul, cu bâta”

Miron Mitrea a comentat la Realitatea PLUS, in cadrul emisiunii Culisele Puterii, situatia romanilor care se intorc in tara in aceasta perioada si nu respecta regulile de carantina institutionalizata, pitrivit stiripesurse.ro.

„Exista o parte din populatie, mica, care nu vrea sa inteleaga. Nu pricep pur si simplu. Desi pricep termenul, nu inteleg ce trebuie sa faca, ce rau ne fac.

Atunci trebuie sa-i facem responsabili cu ciomagul, cu bata. 200.000 de romani se intorsesera pana acum o saptamana, in numar de 5-8 mii pe zi, pe granita de la Arad. Vin foarte multi acasa, toata lumea a facut apel la ei. Sunt inconstienti. O parte nu au incotro, trebuie sa vina acasa, nu mai au contracte, acestia sunt putini.

Se intorc multi din cei care nu ne fac cinste. Se intorc in tara majoritatea celor care nu ne-au facut cinste. Responsabilitatea unor oameni trebuie impusa cu forta, marea majoritate intelege, o minoritate nu intelege, nu putem sa-i lasam sa ne omoare. Responsabilitatea personala e importanta, iar pentru cei care nu inteleg trebuie folosita bata”, a declarat Miron Mitrea.

Miron Mitrea, fost lider sindical și ministru în mai multe guverne PSD, a fost condamnat definitiv în 2015 la doi ani de închisoare cu executare, pentru luare de mită.  Miron Mitrea a fost acuzat că a luat mită 520 de mii de lei, sub forma unor lucrări executate la casa mamei sale, pentru a o menţine pe Irina Jianu în funcţiile de inspector şef adjunct şi ulterior inspector şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/recompensa-de-5-000-de-euro-pentru-cine-da-informatii-au-fost-publicate-foto-si-semnalmentele-celui-care-a-jefuit-o-banca-la-viena/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tragedie într-o familie de români din Caserta, copil de 4 ani, a murit după ce a căzut de la etajul patru

Tăriceanu: Număraţi cazurile de români infectați cum număraţi voturile la alegeri, cu tabletele. Să iasă Orban bine!