in

Tragedie într-o familie de români din Caserta, copil de 4 ani, a murit după ce a căzut de la etajul patru

Băiatul de numai patru ani al unor români din Caserta, Italia, a murit duminică dimineața, după ce a căzut de la etajul 4. Tragedia s-a produs pe Via Roma, acolo unde familia de români locuiește.

Conform presei italiene, sâmbătă după-amiaza, băiatul se afla acasă, alături de părinții săi, și își petrecea timpul jucându-se. Copilul ar fi căzut după ce s-a urcat pe o masă, pe care obișnuia să deseneze, care se afla lângă fereastră. S-a aplecat prea departe și și-a pierdut echilibrul, căzând în gol de la etajul al patrulea.

O ambulanță a intervenit prompt la fața locului și l-a transportat pe băiat la spital. Medicii au decis să-l introducă direct în sala de operații, fiind supus unei intervenții chirurgicale. Deși condițiile erau severe, părea că se poate salva. Băiatul suferise o fractură la braț, dar radiografiile ulterioare au descoperit, de asemenea, numeroase fracturi interne, inclusiv una la craniu.

La câteva ore de la operație s-a sperat că băiatul își va putea reveni, însă duminică dimineața decesul său a lovit ca un trăznet întreaga familie. În timpul nopții, starea copilului s-a deteriorat și a murit. Decesul băiatului este considerat unul accidental.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/austria-ar-putea-deveni-prima-tara-care-ridica-restrictiile-kurz-vom-face-tot-ce-putem-pentru-a-reveni-la-normalitate-pas-cu-pas/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scădere abruptă a numărului de decese în Italia. «Curba a început coborârea, începem să ne gândim la faza 2»

A înviat Miron Mitrea, atac împotriva diasporei: „Trebuie să-i facem responsabili cu ciomagul, cu bâta”