Menu
in

A venit din Italia special pentru a o întâlni pe Viorica Dăncilă, la un miting la Timișoara. ”Păcat că nu e şi Dragnea aici”

Sute de simpatizanţi PSD au participat vineri seara la mitingul electoral al Vioricăi Dăncilă de la Timişoara. Cea mai înfocată susţinătoare a Vioricăi Dăncilă a început să scandeze la vederea candidatului PSD: „Când Dăncilă apare, soarele răsare.” O simpatizantă a venit din Italia, special pentru a o întâlni, scrie Adevărul.

De la intrate până în faţa scenei, Viorica Dăncilă a făcut câteva minute bune, fiind nevoită să se „scalde” în mulţimea strânsă în jurul ei. În tot acest timp, cei care au intrat deja în sală aşteptau să o vadă pe Viorica Dăncilă pe scenă. Ca să o vadă pe Viorica Dăncilă printre mulţimea adunată în jurul ei, o femeie s-a urcat cu picioarele încălţate pe scaunul lăsat liber pentru câteva minute de o jurnalistă.

Am rezidenţă la Lido di Jesolo şi am venit special pentru doamna Viorica Dăncilă. Merg cu PSD până la capăt. Totul pentru ţară, totul pentru popor. Păcat că nu e şi Dragnea aici”, a spus femeia, care a mai declarat că a plecat din ţară din cauza lui Boc şi a lui Băsescu. VIDEO AICI

Întrebată de ce s-a urcat cu picioarele pe scaunul jurnalistei, femeia a declarat: „Nu sunt murdară, am venit cu maşina. Am plătit taxi”.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version