in

Accident grav pe o autostradă din Ungaria, microbuz plin cu români lovit de un TIR: 3 morți și 6 răniți grav

Un grav accident rutier a avut loc pe o autostradă din Ungaria. În acest eveniment a fost implicat un microbuz în care se aflau călători români. Trei dintre aceștia au decedat, iar alți 6 au fost duși la spitalul din Debrecen, 2 fiind în stare gravă, a anunțat Raed Arafat în direct pentru B1TV.

„Sunt în legătura prin colegii de la Oradea cu colegii de la spitalul din Debrecen, este posibil ca mâine să începem să aducem dintre ei în țară, azi rămân și mâine vedem daca putem aduce”, a precizat Raed Arafat.

Consulat român de la Gyor a confirmat că cele persoane care au decedat sunt cetățeni români, dar vorbește doar despre 6 persoane rănite care ar fi români.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, Paul Ciocoiu, a afirmat în direct pentru B1TV că echipele consulare sunt în legătură cu autoritățile maghiare privind accidentul produs în apropiere de Debrecen. Acesta a confirmat că sunt 3 români decedați și 6 răniți.

Microbuzul, cu numere bulgărești, care s-a ciocnit de TIR, se îndrepta spre România și se pare că venea din Anglia.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, ”Operațiunea Starlight”, destructurată bandă de hoți români, intrau în acțiune doar noaptea, ”sub lumina stelelor”

Trei zile românești la Fonte Nuova – Roma, zeci de români și italieni prinși în horă românească în Piața Nassyria