in

Alegerile din diaspora în 2009: urmeză audierea ambasadorului din Italia de către Comisia parlamentară de anchetă

Fostul ambasador al României la Roma în timpul alegerilor prezidențiale din anul 2009 Răzvan Rusu va fi audiat luni de către Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, a anunțat săptămâna trecută președintele comisiei, Mihai Fifor.

El a adăugat că tot luni se va face o analiză a tuturor audierilor, apoi se va stabili și calendarul pentru vară, dar cu prioritate pașii pe care îi va face comisia în legătură cu cele trei scrisori trimise Comisiei de Laura Codruța Kovesi, Florian Coldea și Cătălin Cherecheș.

„Luni, începând cu ora 10,00, vom avea audierea domnului ambasador Rusu. Domnia sa a fost la post la Roma în perioada alegerilor din 2009, iar imediat după ce terminăm această audiere dedicăm ședința analizei pe pașii pe care urmează să îi facem în legătură cu cele trei scrisori pe care le avem”, a afirmat social-democratul.

Săptămâna trecută au mai fost audiați la comisie europarlamentarii PSD Andi Cristea și Dan Nica, consultantul politic Cozmin Gușă, fostul ministru al Apărării, Mircea Dușa.

Președintele Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, Mihai Fifor, a anunțat că în ședința forului de marți s-a propus audierea fostului premier Victor Ponta.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Româncă arestată în Spania, femeia își lăsase fetița în mașina parcată la soare, copilul abia respira: ”Am lipsit doar 10 minute”

Un italian a cumpărat în leasing din România mașini în valoare de peste 2 milioane de euro, apoi le-a modificat seria de şaşiu şi le-a vândut