in ,

Româncă arestată în Spania, femeia își lăsase fetița în mașina parcată la soare, copilul abia respira: ”Am lipsit doar 10 minute”

O româncă de 37 de ani a fost arestată, joi, 22 iunie, după ce poliția a găsit-o pe fiica de doi ani și patru luni a acesteia închisă în mașina parcată la soare. Conform autorităților, la acea oră, în zonă se înregistrau 33 o C, scrie cotidianul El Mundo, citat de Inforoes, publicație românească din Spania.

Mai mulți trecători au alertat poliția în jurul orei 17.00, cu privire la faptul că într-un autoturism parcat în fața Autogării din Almería se află o fetiță singură care plânge.

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj al Poliției locale care a spart geamul mașinii și a scos fetița care plângea și respira foarte greu.

Medicii de pe Ambulanță au reușit să stabilizeze copilul și iar apoi l-au transportat la spitalul Torrecárdenas din Almería.

În timp ce toată lumea să agita să scoată copilul din mașina în care temperatura putea atinge și 60 de grade, au apărut mama și bunica fetiței.

Mama le-a spus polițiștilor că a lipsit doar zece minute și că atunci când a plecat, copilul dormea și nu a vrut să-l deranjeze.

După verificarea bonului de parcare s-a constat că mașina fusese parcată la 16.04, iar copilul a fost scos din mașină la ora 17.10.

Serviciul de Asistență Familială din cadrul Poliției Naționale a deschis o anchetă în acest caz.

sursa: Inforoes

foto: El Mundo

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, a încercat să corupă carabinierii oferindu-le o mie de euro, șofer român arestat pe loc pentru instigare la corupție

Alegerile din diaspora în 2009: urmeză audierea ambasadorului din Italia de către Comisia parlamentară de anchetă