in

Ana Țuțuianu, Grecia: ”Românii din diaspora sunt sătui de parlamentari aleși pentru plimbări în străinătate”

PNL supărat pentru nedublarea numărului de parlamentari pentru diasporă folosește declarații pompoase care deranjează! „O NOUĂ RUȘINE MARCA PARLAMENTUL ROMÂNIEI”, se intitulează comunicatul de presă remis de PNL după ce propunerea pentru dublarea numărului de parlamentari pentru diasporă nu a fost aprobată.

Oare de ce același comunicat nu a fost transmis și după neaprobarea reducerii taxelor consulare sau după ce nu s-a aprobat propunerea de vot prin corespondență? se întreabă jurnalista Ana Țuțuianu, de la publicația online ROMEDIA din Grecia?


Comunicatul PNL Diaspora:

Circ la votul pe tema majorării numărului de parlamentari în Diaspora. Amenadamentul liberalilor, respins cu o diferență de un vot


Victor Ionescu, co-președinte PNL Diaspora, în vizită la Madrid, foto: Facebook


Oare de ce același comunicat nu a fost transmis și după neaprobarea reducerii taxelor consulare sau după ce nu s-a aprobat propunerea de vot prin corespondență?

Am preciza aici că expresia copreședintelui PNL Diaspora, Victor Ionescu: „astăzi au batjocorit din nou diaspora” este una total deplasată și nefericită. În primul rând pentru că românii din diasporă deja sunt sătui de parlamentari, apoi pentru că români din Spania doresc să fie anulate toate posturile de parlamentari pentru diasporă și cel mai important, pentru că unora chiar le este indiferent dacă avem 6 ori 12 ori 25 de parlamentari.

Ideea era să avem 6 și buni care să fie uniți și să se zbată pentru drepturile noastre, nu numai să facă politică și plimbări în străinătate.

Concret aș vrea să știu ce au reușit acești parlamentari de diaporă? Nici măcar o colaborare cu DPRRP ori cu ministrul diasporei nu pot avea dat fiind că sunt din partide diferite.

Așa că… domnule co-președinte de diasporă vă rugăm lăsați diaspora în pace și nu ne mai folosiți pentru a urca treptele carierei dvs. Nimeni nu are nevoie nici de zeci de parlamentari, nici de declarațiile dvs pompoase, nici de aprecierile unor necunoscători.

Încercați să faceți carieră ajutând diaspora și NU folosindu-vă de ea. Valabil pentru toți parlamentarii indiferent de culoare și funcție.


Ana Țuțuianu – Ziarul Online Românesc din Grecia, Romedia, www.romedia.gr

Asociații din Spania cer eliminarea posturilor de parlamentari aleși în afara țării și renunțarea la congresul diasporei

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Messina, prinși la furat pe șantierul Primăriei

Eveniment la Roma: Ion Caramitru la festivalul „teatROmania”