in

Asociație din Diaspora, primită la discuții la guvern, după ce a amenințat cu noi proteste. Ce revendicări au fost prezentate

Reprezentanții unui grup intitulat „Diaspora Pentru România”, condus de un dentist din Anglia, Tommy Tomescu, au fost primiți la discuții la Guvernul României luni, 6 ianuarie.

Grupul a prezentat la guvern așa-numite „revendicări ale diasporei”, susținând că guvernarea PNL „abordează vag revendicările diasporei”.

În cadrul acestei întâlniri, reprezentanții grupului de acțiune civică au solicitat implementarea revendicărilor prioritare și adoptarea primului „Pachet Legislativ pentru Diaspora”.

„Întâlnirea a fost acceptată, după ce grupul Diaspora Pentru România a constatat și și-a manifestat îngrijorarea cu privire la faptul că noul program de guvernare al PNL abordează vag revendicările diasporei, și a solicitat implementarea revendicărilor diasporei”, se arată într-un anunț al grupului civic „Diaspora Pentru România”, potrivit Mediafax.

În cazul în care nu se respectă mai multe condiții, cei din Diaspora vor organiza un nou protest pe 10 august 2020.

Condițiile sunt:

-implementarea revendicărilor prioritare, în prima sesiune parlamentară ordinară din 2020;

-realizarea unui plan de implementare a restului revendicărilor diasporei, pe parcursul viitoarelor sesiuni parlamentare.

Intalnire cu reprezentantii guvernului – Diaspora – Palatul Victoria – 6 ianuarie 2020 / 10 august

Posted by Diaspora Pentru Romania on Monday, January 6, 2020

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Viterbo, bătaie feroce între români și sudamericani în stradă, cu cricuri și chei engleze, șase arestați

Aerul din București este la fel de poluat ca cel din Sydney, oraşul autralian afectat de incendii masive