in

Mălin Bot anunță proteste în 4 orașe mari din Italia. ”Care diaspora, Măline??? Cea care te plătește în monezi virtuale?”

Se anunță proteste ale românilor înainte de Ziua Națională în patru orașe mari din Italia: Torino, Padova, Veneția și Bologna. Inițiatorul este ex-jurnalistul Mălin Bot, susținut de membri din patru grupuri Facebook. Evenimentul, creat pe platforma virtuală, nu pare să adune foarte mulți protestatari, până la data publicării articolului fiind doar 78 de ”interesați”.

Nici reacțiile unor români care au comentat nu sunt extrem de favorabile: ”Care diasporă Maline??? Cea care te plătește în monezi virtuale sau în droguri sa le trageți pe nas??? NU – ți bate joc de cei ce muncesc cinstit afară voi sunteți niște jigodii aici în tara care trăiți din banii lui SOROS!!!”, i-a scris lui Mălin Bot o româncă, la o postare care anunța evenimentul.

Iată mesajul evenimentului:

”Diaspora are forța și capacitatea de a stârpi #CiumaRosie. De aceea, unitatea românilor din diaspora este cel mai mare coșmar al mafiei. Văd asta de fiecare data când lansăm noi întâlniri cu românii care trăiesc în afara țării.

De aceea #insist și #rezist. Forța cu care se încearcă descurajarea demersurilor noastre și dezbinarea diasporei ne spune cât de important este să ne organizăm și mai mult. Vedem cât de important este să coagulăm românii din toate țările unde suntem mulți.

Este calea prin care putem salva România din mâinile mafioților care ne-au distrus țara în ultimele decenii. România poate și trebuie să devină o țară ca afară, în care să trăim cu toții la fel de bine ca în orice altă democrație consolidate. Numai de noi depinde. De aceea vin, din nou, în Itașia, pentru a discuta cu voi.

Este important să vorbim între noi, cei care ne susținem, dar să vorbească cu noi și aceia care încă nu au înțeles pentru ce luptăm sau cei care sunt induși în eroare de propaganda mafiei.

Prima întâlnire este sâmbătă, 24 noiembrie 2018, la Torino.

Salutare, dragi prieteni din Italia. Vă invit să ne vedem la Torino sâmbără pentru a discuta situația în care este România și modul cum putem să ne implicăm civic pentru a impune o schimbare în bine.

Am să fiu în Torino sâmbătă, 24 noiembrie 2018, de la ora 16.00, în fața Consulatului României.

Îmi doresc foarte mult să veniți în număr cât mai mare și pentru a spune tuturor celor care ne urmăresc cum văd românii din Torino viitorul tuturor și situația de azi, din România.

Desigur, vin personal în această comunitate și pentru a răspunde întrebărilor oricui este curios în legătură cu situația României și mai ales în legătură cu maratonul civic #REZIST. În acest scop sper să vină și cei care sunt chiar contestatari ai acțiunilor noastre, pentru a afla adevărul direct de la sursă.

Vă rog frumos să distribuiți acest eveniment, dacă aveți acces în grupurile românilor din Italia sau aveți prieteni în zona Torino.

Duminică, 25 noiembrie 2018, am să fiu în Padova, de la ora 15.00 la 18.00. Locul de întâlnire este: piața Prato della Valle.

Luni, 26 noiembrie 2018, am să fiu în Veneția, între orele 15.00 – 19.00. Locul de întâlnire este: Grande san Giovanni Evanghelista, este o mica piațetă acolo.

Marți, 27 noiembrie 2018, am să fiu la Bologna, în fața Consulatului General al României, strada Guelfa, nr. 9, între orele 16.00 și 19.00.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

ANAF sare la buzunarele românilor care muncesc în străinătate: “Vor să ne jupoaie de tot!”

Scandal la PNL Diaspora, acuzații grave aduse senatorului Viorel Badea: ”Ne-am săturat de politicieni din ăștia de fațadă”