in

Băsescu era în diaspora încă din comunism: «Şi eu am stat pe mare 12 ani din aceleaşi motive din care voi sunteţi acum prin toată Europa»

Într-o postare pe Facebook, Traian Băsescu susține că plecările lui în afara țării în perioada comunistă aveau același motiv cu plecările românilor de acum în diaspora.

Băsescu i-a scris unui interlocutor: „Cornele, să ştii că înţeleg foarte bine pe românii din diaspora. Şi eu am stat pe mare 12 ani din aceleaşi motive din care voi sunteţi acum prin toată Europa . Vă înţeleg foarte bine şi viaţa şi ce vă motivează să plecaţi departe de casă. Să ai noroc!”, a scris senatorul PMP.

Un alt interlocutor l-a înrebat „de ce a vândut flota”. Iată răspunsul lui Băsescu: „Celor care îţi spun că eu am vândut flota, cerele să-ţi arate măcar un singur document, prin care eu să fi aprobat vânzarea măcar a unei singure nave. Flota nu a fost companie naţională, a fost societate comercială, deci a fost transferată pentru privatizare la FPS care a vândut navele pe piaţa internaţională la preţuri care mai bune, care mai proaste şi funcţie de starea tehnică şi vechimea navelor.

Ce am făcut eu ca ministru a fost ca după vânzare căre companii străine să le retrag dreptul de a arbora pavilionul României, aşa cum mă obliga legea. Acelaşi lucru l-au făcut şi miniştrii care au fost la transporturi în perioada 1992 – 1996. Şi îţi mai spun un secret, starea tehnică a navelor era foarte proastă pentru că Ceauşescu a vrut să asimileze în industria românească toate echipamentele necesare unei nave. Te rog du acest mesaj şi în Kiseleff”, a scris Băsescu.

Băsescu despre votul prin corespondență: «PNL face blat cu PSD»

Dezvăluirile lui Dan Andronic: victorie în alegeri pentru Traian Băsescu în 2009 prin MANIPULAREA VOTULUI DIASPOREI

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Opal Transfer își extinde serviciile în Italia. Trimite bani simplu, rapid, ieftin și în siguranță

Primarul din Focșani (PSD), cea mai depopulată capitală de județ: «NU e adevărat că cetățenii părăsesc țara»