in

Opal Transfer își extinde serviciile în Italia. Trimite bani simplu, rapid, ieftin și în siguranță

Opal Transfer își extinde serviciile în Italia.

Trimite bani în România simplu, rapid, ieftin și în siguranță.

Foarte mulţi români au ales în ultimele două decenii să emigreze în Vest pentru un trai mai bun. Una dintre ţările în care aceştia s-au integrat destul de repede şi au reuşit să îşi găsească un loc de muncă este Italia. Cifrele guvernamentale vorbesc despre 1.152.000 de români care trăiesc în peninsulă. Vorbim despre cea mai mare comunitate de români stabilită în altă ţară şi de cea mai mare comunitate de străini din Italia.

Pentru mulţi dintre cei care au plecat, Italia nu este astăzi doar ţara care îi găzduieşte, unde şi-au găsit un loc de muncă şi un sens, Italia a devenit acasă. A două casă. Căci puţini sunt cei care au plecat şi au uitat de unde au plecat. Dovadă stau cozile uriaşe de la graniţă sau din aeroport în lunile de vară, în facturile la telefon şi în sumele uriaşe de bani trimise în ţară.

Tocmai de aceea, Opal Transfer, operatorul de transfer de bani care de 15 ani pune la dispozie serviciile sale pentru transferuri din Marea Britanie către toate țările Europei, a ales să se extindă. Şi vine acum în întâmpinarea nevoilor românilor din Italia, prin serviciul său de transfer de bani rapid, sigur şi cu comisioane mici!

Descarcă aplicaţia şi trimite orice sumă cu un euro!

    

 

Cu Opal Transfer puteţi trimite bani în România online sau cu ajutorul aplicației de mobil.

De ce este Opal Transfer App alegerea perfectă când trimiți bani acasă? În primul rând, pentru că este o modalitate foarte rapidă de a trimite bani, având certitudinea că vor ajunge la familia din ţară în cursul aceleaşi zile, dacă trasnferul se face până în ora 12:00, şi a doua zi, dacă trimiţi după această oră.

Mai mult, comisionul este fix! Un euro indiferent de suma pe care o trimiteţi. Astfel, cu Opal Transfer nu economiseşti doar timp, economiseşti şi bani!

În plus, aveţi certitudinea că banii vor ajunge în siguranţă la cei dragi. Opal Transfer transferă banii oamenilor în siguranță de un deceniu şi jumătate, combinând expertiza de lungă durată cu cele mai noi tehnologii pentru a oferi unul din cele mai rapide şi sigure servicii de transfer de bani din lume.

Astfel, cu peste 200.000 de clienţi mulţumiţi în 15 ani şi o reputaţie imbatabilă în special în comunităţile de est-europeni, Opal Transfer este astăzi unul dintre cele mai serioase şi de încredere servicii de transfer de bani. Nu o spunem noi, o spun cei care folosesc serviciul lună de lună sau chiar mai des!

Asistenţă în limba ta!

Serviciu cu clienții în limba română

Extraordinar este și faptul că serviciul oferă asistență clienți în limba română. Astfel, pentru orice întrebare sau neclaritate puteţi scrie un e-mail în limba română la [email protected]. Este esenţial să poți vorbi în limba maternă când ai de trimis bani în ţară și când nu toți furnizorii de transfer de bani vorbesc limba ta. Whatsapp: 00447365479110. Se pot face și transferuri dacă sunați la acest număr de telefon.

Opal Transfer este un serviciu sigur și reglementat legal.

De reținut că pentru transferuri mai mari de 5.000 de euro, Opal Transfer este obligat prin lege să ceară documente de identitate şi care să ateste sursa de venit. Documente se încarcă în aplicaţie, sub formă de fotografii.

Aplicația Opal Transfer poate fi descărcată gratuit de pe Google PlayWindows Store sau App Store.

 

Este foarte uşor de folosit şi poţi trimite bani în România absolut oricând, doar cu câteva clicuri. Fără niciun fel de stres, fără să stai la cozi la ghişee sau să fie nevoie să străbaţi oraşul pentru a depune banii. Ci o poţi face foarte simplu de pe canapeaua ta, de pe telefon sau tabletă. Şi asta în timp ce vorbeşti la telefon cu cei de acasă şi îi anunţi că banii au plecat către ei.

Plata o poţi face prin card de debit sau prin transfer bancar. În plus, poţi urmări traseul banilor şi ştii exact când sunt în contul destinatarului.

Zero distanțe. Flexibilitate totală. Livrare sigură a banilor. Cu Opal Transfer. De acum şi pentru cea mai mare comunitate de străini din Italia.

Opal Transfer App nu este doar o modalitate de a trimite bani în România. Este şi modul prin care îţi îndeplineşti misiunea pe care ţi-ai asumat-o atunci când ai ales să pleci din ţară: să salvezi, să ajuţi, să construieşti, să îţi sprijini copiii, soția, părinții și prietenii, atunci când nu eşti fizic lângă ei. Dar, totuşi, la câteva clicuri distanţă. Poate, uneori nu este suficient, însă nu e puţin lucru să dai o mână de ajutor celor dragi atunci când au nevoie, să îi scuteşti de grija zilei de mâine, să construieşti cu truda ta printre străini viitorul copiilor tăi. În fapt, e mare lucru!

Pentru trasferurile online şi pentru mai multe detalii accesaţi: https://www.opaltransfer.com/ro.

Trimitem mai mulți bani acasă, peste 1,5 miliarde în primele 5 luni ale anului. Românii din Italia pe primul loc