in

Bojko Stankovic, vicepreședinte al Consiliului Românilor de pretutindeni, mort în urma unui accident de circulație

Un accident de circulație, soldat cu doi morți și trei răniți, a avut loc duminică seara, pe DN6, la aproximativ 10 km de Caransebeș, în urma unei coliziuni dintre o ambulanță și un autoturism. Una dintre persoanele care au decedat este Bojko Stankovic, vicepreședinte al Consiliului Românilor de pretutindeni.

Regrete pe paginile de socializare. Gianni Huci, și el vicepreședinte al Consiliului Românilor de Pretutindeni a postat pe Facebook următorul mesaj:

”A încetat din viață, în urma unui tragic accident, bunul meu coleg Bojko Stankovic, Vicepreședinte al Consiliului Românilor de Pretutindeni.
Nu voi uita niciodată patosul cu care vorbea despre neamul românesc și despre România .
Iti multumesc, frate Boyko, pentru lecția pe care mi-ai dat-o, pentru patriotism, demnitate și sinceritate!
Odihneste-te în pace!!”


Potrivit unui comunicat de presă, de duminică seară al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş- Severin, un grav accident a avut loc pe drumul naţional 6, la aproximativ zece kilometri de Caransebeş.

În accident a fost implicată o ambulanţă care transporta un pacient la spitalul din Caransebeş şi un autoturism.

Cei doi şoferi au murit în urma impactului, iar alte două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital. „Din nefericire, cei doi şoferi ai autovehiculelor implicate în accident au fost declaraţi decedaţi de către medicul sosit la locul evenimentului, iar alte două persoane au fost preluate de către ambulanţe în vederea transportării la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale specializate”, se arată în comunicat.

Potrivit poliţiştilor, în momentul accidentului, ambulanţa se afla în depăşire, pe sensul opus de mers, iar autoturismul circula regulamentar. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Încăierare între români la cascadele Saturnia, după alcool consumat în exces și muzică dată la maxim, 3 răniți

O basarabeancă din Torino, campioana Italiei la box! ”Eu sunt mai bătăuşă de felul meu”