in

Bursa locurilor de muncă pentru românii din diaspora. Noul ministru al muncii: «Să se întoarcă acasă la copiii şi la familiile lor»

Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale (MMJS) va organiza, începând cu luna ianuarie 2019, o bursă a locurilor de muncă pentru cetăţenii români din diaspora, a declarat noul ministru al Muncii, Marius Budăi, potrivit Agerpres.

Ministrul a anunțat că reprezentanţii MMJS, ai Ministerului Românilor de Pretutindeni şi ai Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă vor fi prezenţi în ţările Uniunii Europene pentru a prezenta ofertele de locuri de muncă din România.

În acelaşi timp, va fi creată o platformă on-line cu oferte clare de locuri de muncă venite din partea patronatelor din România.

„Speranţa mea este să găsim persoane care să acceadă din străinătate la locuri de muncă din România şi să se întoarcă acasă la copiii şi la familiile lor”, a afirmat Budăi.

Oficialul MMJS spune că partenerii bursei pentru românii din străinătate vor fi patronatele din domeniul construcţiilor.

Ministrul Teodorovici și-a pierdut mințile: Propun LIMITAREA dreptului la muncă al românilor în străinătate

Lider sindical în alertă: «Avem peste 3,5 milioane de români plecaţi la muncă în străinătate. Pierderi uriașe pentru România. Dar și alții vor dori să plece»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sicilia, familie de români judecată că a omorât cu sapa un conațional și i-au bătut cu sălbăticie soția

Un român stabilit la New York a dat lovitura: «Americanii sunt înnebuniţi după kurtosi»