in ,

Ce oferte primesc româncele care lucrează la curățenie în UK: ”Faceți curat în pielea goală”

Printre noile experiențe sexuale există una care se răspândește tot mai mult și anume menajera care îți face curat în casă, complet dezbrăcată.

Costul unei asemenea ședințe, scrie The Sun, este în jur de 250 de lire pe oră pe oră însă, potrivit tabloidului britanic, pentru o mie de euro poți avea parte și de un ”final fericit”.

Printre clienți sunt cu precădere bărbați singuri, dar și cupluri căsătorite. Clientul tipic, relatează The Sun, este bărbatul de aproximativ treizeci de ani, alb, singur, care câștigă între 42.000 și 70.000 de lire sterline anual. Însă, printre clienții unei „menajere speciale”, se numără și studenți, lesbiene, cupluri căsătorite, toți dispuși să plătească un pic în plus pentru a avea o fată frumoasă și dezbrăcată în preajmă.

Câștigul e ridicat: 100 de lire sterline pe oră pentru a purta o lenjerie sexi, 250 de lire sterline pe oră pentru a face curat complet goală, sau 800 de lire dacă se ajunge la sex, caz în care este clar vorba despre prostituție. O astfel de menajeră a povestit pentru The Sun că obține în jur de 20.000 de lire pe lună, și lucrează numai în weekend. Ce fac clienții în timp ce ea lucrează? Unii doar o privesc, alții se masturbează, iar unii pur și simplu o ajută la curățenie.

Există și anunțuri pentru angajarea de menajere dezbrăcate publicate pe site-urile în limba română ce oferă slujbe în Marea Britanie. O jurnalistă de la Ziarul Românesca discutat cu românul care intermediază afacerea. Ea s-a arătat interesată de o astfel de slubă și a aflat că prețurile scad vertiginos față de cele stipulate de The Sun, semn că „agenția” își oprește un comision baban. 

Astfel, intermediarul i-a spus că ședința durează o oră și jumătate și poate câștiga 40 de lire pe oră dacă lucreză toples sau 50 de lire pe oră dacă lucrează complet dezbrăcată. „Nu este vorba despre prostituție”, a ținut acesta să precizeze.

Mai mult, a spus românul, se semnează un contract cu clienții, iar fata este considerată self employed. Ce trebuie să faci? Menaj ușor: ștergi praful, calci rufe sau uzi florile. „Nu sunt bărbați care caută prostituate”, a spus intermediarul, „sunt doar clienți cu gusturi speciale”.

Chiar dacă spune că nu este vorba despre prostituție, omul a ținut să menționeze că este important se nu fii căsătorită: „Dacă ești căsătorită, trebuie să ai acordul soțului”. Probabil că au fost situații în care soții au aflat ce fel de „curățenie” făceau consoartele și au mers pe la ușile clienților să facă scandal.

Contractul, a spus intermediarul, se semnează direct cu clienții, iar dacă nu mergi la slujbă trebuie să plătești comisionul firmei. El a mai menționat că în domeniu se caută și bărbați.

În acest moment există o mulțime de femei care fac curat în locuințe contra cost, umblând complet dezbrăcate, scrie The Sun. Una dintre aceste lucrătoare se numește Micah și i-a invitat pe utilizatorii Reddit să pună orice întrebare pentru a le satisface curiozitatea. Astfel, a reieșit că nu este vorba doar despre a face curățenie într-un mod mai „special”. „Fac sex, dar doar dacă vreau eu.

Dacă clientul nu-mi place, nu îmi arăt disponibilitatea. În general, clienții mă întreabă dacă pot avea upgrade-ul, uneori mă plătesc numai pentru a privi”, a spus menajera-prostituată. Cea mai neobișnuită cerere: clientul și-a făcut nevoile în sufragerie și apoi a pus-o să curețe. De asemenea, pentru 800 de lire în plus, a fost pusă să găsească zeci de jucării sexuale ascunse în casă, pe care a trebuit să le și folosească.

Mircea Maer, Violeta Niculescu

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Calvarul românilor din Sardinia, uitați de Guvern: ”Două zile și sute de euro pentru a merge la Consulat”

Se modifică legea votului prin corespondență, în luna august dezbatere publică