in

Ce spune senatorul Bădălău, după petrecerea cu „ne p… pe diaspora: «Nu pot controla repertoriul. Dar nu e petrecere la români fără bere şi manele»

Niculae Bădălău a declarat, pentru MEDIAFAX, că dezaprobă maneaua cântată la un botez din Bolintin, jud. Giurgiu, unde s-a aflat  joi, 30 august, după ce pe Facebook a apărut înregistrarea, iar „urarea” lăutarului către Bădălău jigneşte Diaspora.

„Să vă dea Dumnezeu sănătate. Pentru naşul Nicu Bădălău şi pentru tot PSD-ul. Naşule, să ştii că strofa nu e porno e un pic aşa….că şi ăştia a zis <<M…PSD>>> Lai, lai lai, să vină Diaspora…hai, lai,lai,lai că noi ne pi…m pe ea”, a spus lăutarul la microfon.

Petrecerea a avut loc joi seara, în Bolintin, iar social democratul Niculae Bădălău spune că nu este de acord cu maneaua, dar nici nu a putut controla repertoriul.

„Imaginile sunt reale. E o petrecere privată la care a cântat şi o formaţie de manelişti. Nu am nicio legătură cu cântecul acela. Sunt în total dezacord şi dezaprob în totalitate o asemenea formulare la adresa unor cetăţeni. Dar mi-am dat seama că nu pot controla eu repertoriul sau limbajul unor formaţiei. Câteodată au un limbaj mai colorat”, a declarat Niculae Bădălău, pentru MEDIAFAX.

Întrebat dacă în momentul dedicaţiei se afla în sală, Bădălău a spus: „Am fost la petrecerea respectivă, nu ştiu dacă la momentul respectiv eram acolo. Dezaprob total asta. (…) Am văzut formularea. Unul dintre cei de acolo e finul meu, la cununia de argint. Şi aceasta este cauza pentru care îmi spunea, maestrul Caval. (…) Nici stilul nu îl aprob şi nu îmi face mare plăcere. Dar nu e petrecere la români dacă nu ai bere şi manele„,a mai spus Bădălău, pentru MEDIAFAX.

Deputatul USR, Adrian Claudiu Prisnel, unul dintre cei care a făcut Publice imaginile, a comentat pe Facebook: „Imaginile cu Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanţi baroni din PSD, cântând de zor: „să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea” demonstrează încă o dată ura pe care hoţii o au faţă de toţi oamenii cinstiţi, alungaţi din România tocmai de aceşti penali. I-au bătut, i-au gazat în Piaţa Victoriei, au despărţit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum ţin să arate cât de mult îi dispreţuiesc. Penalii României se adună la nunţi, în cercuri mafiote, sfidează cetăţenii prin opulenţă şi ne transmit că ei sunt statul. Nu, nu voi sunteţi România. România e a oamenilor cinstiţi. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politică”.

Revoltător. Ce cântă maneliștii la petrecerea PSD: ”Să vină Diaspora, că noi ne pișăm pe ea”

Drapelul național, batjocorit în fața Consulatului General din Barcelona

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Emil Boc despre mitingul diasporei: “Clar că acolo erau bătăuși de profesie”

Scandalul „Ne p… pe diaspora”, o singură asociație, din Spania, cere DEMITEREA din toate funcțiile politice a Senatorului Bădălău