in

Cioloș, lăsat fără replică de un român la Londra: «I-am spus că a făcut contract pe 4 fregate la preț dublu… L-am certat mult»

Președintele Plus+, Dacian Cioloș, s-a aflat zilele trecute la Londra, în campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, unde s-a întâlnit cu românii din comunitate. A vizitat și un șantier din Wembley, unde lucrează foarte mulți români.

Fostul premier, îmbrăcat cu o vestă galbenă, a făcut fotografii de mare efect, cu mulți lucrători de pe șantier. „În cantina șantierului companiei Sisk se vorbește românește, pe schele se vorbește românește, în echipele de coordonare se vorbește românește. Nu-i de mirare, când aproape un sfert dintre toți muncitorii din construcții din Londra sunt români”, a scris Cioloș pe Facebook.

Cei care s-au pozat cu Cioloș au devenit imediat vedete pe Facebook. Este și cazul lui Victor Antonescu.

Victor Antonescu și Dacian Cioloș

„Victor Antonescu are 25 de ani și l-am cunoscut ieri, la Londra, undeva lângă faimosul stadion Wembley. Piteșteanul nu se află acolo pentru un concert sau pentru un meci de fotbal, ci la muncă: Victor lucrează pe unul dintre cele mai mari șantiere din capitala Marii Britanii, alături de alți peste 500 de români”, a scris Dacian Cioloș pe pagina sa.

Dacian Cioloș a avut parte și de interlocutori mai dificili.

Un alt român care s-a fotografiat cu fostul premier pe șantierul din Wembley este Doru Mihalachi, originar din Bacău, ofițer în rezervă al Armatei Române. Doru Mihalachi este cetățean britanic și munceste la Londra din 2001. A postat o fotografie pe pagina sa de Facebook și l-am întrebat ce a discutat cu Dacian Cioloș. Doru Mihalachi spune că l-a lăsat fără replică pe fostul premier.

Dacian Cioloș și Doru Mihalachi

«Ce i-am spus? Că a făcut contract pentru 4 fregate la preț dublu. Că a avut un ministru al fondurilor europene, Ghinea, numit și „ministrul zero”, iar banii noștri au ramas la dispoziția Comisiei Europene care i-a dat Germaniei pentru refugiați.

I-am mai zis că acum condamnă legile justiției și emiterea OUG pe justiție, în schimb el, prin ministrul Prună, a dat OUG și a modificat cp si cpp, adica 178 de articole și nimeni nu a comentat… I-am spus că a venit prim ministru pe valul Colectiv și că eu, personal, nu am văzut realizarile lui. Eram tensionați amândoi. A evitat să răspundă. Era nervos că știu… L-am certat mai mult, dar bineînțeles că decent. Și i-am urat succes.», ne-a declarat Doru Mihalachi.

(foto romani.co.uk)

Dacian Cioloș, la Londra. Și-a făcut poze cu muncitorii români pe un șantier din Wembley

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

S-a întors din străinătate pentru a face Paștele în România, și-a găsit sfârșitul carbonizat într-o mașină

Klaus Iohannis vine în Italia, se întâlnește cu premierul Giuseppe Conte