in

S-a întors din străinătate pentru a face Paștele în România, și-a găsit sfârșitul carbonizat într-o mașină

Un tânăr de 23 de ani și-a găsit sfârșitul într-o mașină care a ars ca o torță în noapte de 25 aprilie 2019. Este vorba despre Matei Andrei, care tocmai venise din străinătate pentru a petrece Paștele alături de familie, în câteva luni iubita lui urma să-i dăruiască un copil. Nimeni nu i-a putut sări în ajutor. Din păcate, bărbatul nu a mai apucat să iasă din maşină şi a murit carbonizat.

Andrei lucra în Franţa, la firma de construcţii a fratelui său. Se întorsese în România pentru a petrece sărbătorile alături de părinţi şi cei 8 fraţi. Spre seară, a împrumutat o maşină de la cel care avea să-i fie naş de cununie şi a plecat în ultima lui cursă.

Momentele dramatice au fost filmate de un alt şofer, care a transmis live pe Facebook nenorocirea. Din păcate, acesta nu a putut face nimic pentru bărbatul aflat în Opel. S-a izbit cu mașina de un copac și apoi automobilul a luat foc. Pentru Matei, nu s-a mai putut face nimic.  Acesta a fost găsit  de pompieri carbonizat.

Pe contul de Facebook al bărbatului, de la aflarea veștii, au curs multe mesajele de condoleanțe. Pentru cei care l-au cunoscut, moartea acestuia este un șoc. Deocamdată, nu se cunosc cu exactitate cauzele producerii accidentului. Din primele cercetări, polițiștii  au două variante. Una ar fi că bărbatul a adormit la volan iar a doua că i s-ar fi făcut rău.

Impact mortal la Ostia: și-a pierdut viața fostul președinte al municipului XIII din Roma, un român dus în cod roșu la spital