in

Diana Șoșoacă plânge pentru românii plecați în Italia: „Clasa politică i-a alungat din țară”

Diana Șoșoacă, interviu cu lacrimi în ochi în Italia – Diana Șoșoacă, senator de Iași, a declarat că la ultimul interviu acordat unei publicații din Italia a plîns, gândindu-se la românii plecați. Președinta S.O.S. România a transmis un mesaj tuturor românilor aflați în străinătate.
Diana Șoșoacă: „Guvernul să aducă acasă badantele românce din Occident pentru azilele de bătrâni din România”

Diana Șoșoacă, interviu cu lacrimi în ochi în Italia

„La interviul din Italia, am fost întrebată ce mesaj le trimit românilor din Italia. M-a apucat plânsul. În primul rând, clasa politică din România este vinovată de migrația românilor. Clasa politica dă afară romanii. Făcând parte din clasa politică, mi s-a părut normal să mă simt vinovată de lucrul ăsta, chiar de personal n-am nicio vină.

Mi-am cerut iertare de la români deoarece clasa politică i-a alungat din ţară. 80 la sută din familia mea e plecată în străinătate, inclusiv mama. Nu mi-am văzut neamurile de zeci de ani, prietenii. E groaznic, cutremurător. Ei nu se simt parte ale acelei țări. Nu te mai identifici nici cu România.
Româncă premiată pentru activitatea sa în Italia. „Sper să fiu un exemplu, în special pentru femei”

Ei vin acasă şi spun că e corupţie, birocraţie şi bătaie de joc. Oamenii de rând, ca să nu le sară în cap, au posibilitate să nu stea la coadă. Totul e la un click distanţă. În Canada poţi deschide o firmă online în 15 minute, la noi în mai mult de-o lună fizic. ”

„Unde să vină românii înapoi, în sărăcia asta”

Mi-aş dori să vină românii acasă, dar unde să vină în sărăcia asta. Eu îi aduc, dar ca să-i aduc îmi trebuie puterea. Uitaţi-vă ce luptă e ca să ne păstrăm nişte drepturi. Singură acolo în Parlament e greu, dar nu aş dori nimănui să fie în locul meu.

În primul rând ca politician trebuie să-ţi ceri iertare. Toţi suntem de vină că nu am oprit migraţia, se putea prelua puterea prin multe tertipuri, vot, mitinguri. Boicotul înseamnă că membrii partidelor se duc la vot şi votează. Partidele au dat milioane de euro șpagă pentru a câştiga alegerile. Traficul de droguri şi prostituţia aduc bani politicului. Dacă se vând locurile din parlament, cu 600.000 euro, oare câţi bani se produc?”, a transmis Diana Șoșoacă, senator de Iași, citată de bzi.ro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3]
Româncă premiată pentru activitatea sa în Italia

Româncă premiată pentru activitatea sa în Italia. „Sper să fiu un exemplu, în special pentru femei”

pedofil arestat

Fetiță de șase ani violată la Perugia: arestat un angajat al hotelului unde se afla în vacanță cu părinții ei