in

Diaspora are primul partid înregistrat oficial, iată care sunt principalele obiective politice

Comunicat de presă

12 martie 2019

În data de 6 martie 2019, Tribunalul Municipiului București a admis cererea de înregistrare a Partidului Diaspora Română PDR, a dispus înregistrarea acestuia, i-a acordat personalitate juridică de la data rămânerii definitive a sentinței și l-a înscris în registrul partidelor politice aflat la Grefa Tribunalului București.

Acest partid a luat ființă deoarece membrii fondatori și toți cei care au participat de la început la acest proiect politic dedicat tuturor românilor, consideră că problema emigrației masive a poporului român este o problemă de interes național major dacă nu chiar vital pentru România.

Cine spune că românii emigrați nu mai reprezintă o prioritate pentru statul român, este, în opinia  noastră, un dușman al României.


În acest context, iată care sunt principalele obiective politice ale PDR:

– Crearea condițiilor și promovarea măsurilor de susținere a românilor care doresc să se întoarcă în România.

– Redarea demnității tuturor românilor și recunoașterea patriotismului ca factor indispensabil în  menținerea în viață a culturii, a tradițiilor și a credinței strămoșești, într-un cuvânt, a națiunii  române.

– Combaterea și eliminarea fracturii dintre românii din țară și cei din Diaspora, indusă și susținută  prin politicile iresponsabile de învrăjbire socială între români.

– Militarea pentru o Uniune Europeană a națiunilor, nu o Uniune Europeană supranațională.

– Apărarea drepturilor tuturor românilor, indiferent de locul în care trăiesc și muncesc.


Pentru înlăturarea oricăror confuzii privitoare la formațiunile politice care s-au înființat sau se vor înființa în Diaspora, PDR face următoarele precizări:

PDR nu a promovat și nu a participat la așa-zisul miting al Diasporei din 10 august 2018 de la  București și nici la ideile celor care l-au dorit și continuă pe aceeași direcție deoarece nu împărtășim mesajele de ură și dezbinare la adresa poporului român, indiferent de preferințele electorale ale acestuia.

PDR a promovat și a participat la Referendumul pentru familie din 6-7 octombrie 2018, deoarece noi credem că familia este și trebuie să rămână cea care se întemeiază pe uniunea dintre un bărbat și o femeie.

PDR consideră vinovate de situația actuală a României, în primul rând toate partidele care s-au  aflat la guvernare din 1990 încoace, dar, totodată trebuie să ne considerăm vinovați cu toții,  deoarece fie am fost indiferenți, fie ne-am complăcut, fie ne-am lăsat manipulați de către cei care  ne-au condus destinele.

– PDR are convingerea că renașterea României va începe odată cu întoarcerea acasă a românilor obligați să emigreze.


Cei care împărtășesc ideile noastre și doresc să ni se alăture, fie înscriindu-se în partid, fie ca  simpatizanți, au la dispoziție toate datele noastre de contact.

Partidul Diaspora Română PDR

Centrul Direcțional Diaspora, Băile Herculane, Caraș Severin, România

Telefon și whatsapp +40723803034

https://pdr.partiduldiaspora.ro

https://www.facebook.com/partiduldiaspora.ro

[email protected]

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Candidată italo-română la o primărie din Toscana, susținută de Lega lui Salvini și Fratelli d’Italia

Sicilia, fetiță de 13 ani, obligată de propria mamă să se prostitueze, arestați 6 ”clienți” ai minorei – VIDEO