in

Candidată italo-română la o primărie din Toscana, susținută de Lega lui Salvini și Fratelli d’Italia

La alegerile locale ce vor avea loc pe 26 mai în unele localități italiene, va intra în luptă și o listă civică condusă de o româncă. Alessandra Gallego, 35 de ani, născută la București, din tată italian și mamă româncă, va intra în lupta electorală conducând lista civică ”Fiesole Viva”. Fiesole este o comună în provincia Florența, situată în centrul regiunii Toscana, care numără aproape 15.000 de locuitori.

Alessandra s-a mutat la Florența, în 2005, unde a obținut licența la facultatea de economie și afaceri internaționale. A intrat în politica activă în anul 2009, atunci când a fost aleasă consilier de cartier la Florența, pe lista civică condusă de Giovanni Galli. Este totodată președintă provincială la Fratelli d’Italia. Vorbește, în afară de română și italiană, spaniola și engleza.

”Lista noastră se numește «Fiasole Viva» deoarece vrem ca localitatea Fiesola să reînvine. De mult timp a devenit o comună care se mișcă tot mai greu în fața problemelor zilnice și e fără un viitor”, a declarat ea presei italiene.

Lista pe care o conduce este susținută de Lega Salvini premier, Fratelli d’Italia, și Fiesole Tua, o asociație compusă din cetățeni ai localității, foarte activă.

O româncă pentru Regiunea Lombardia: Lucica Bianchi, candidată alături de Stefano Parisi

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Verona, s-au răzbunat pe patron: i-au dat foc la camion pentru nu le-a dat banii pe lucrări

Diaspora are primul partid înregistrat oficial, iată care sunt principalele obiective politice