in

Fanaticii „Rezist” din Diaspora i-au scris premierului Dăncilă: Nu-l vrem pe Brăiloiu la românii de pretutindeni

Mai multe asociații din grupul extremiștilor „Rezist”, politizate și manipulate de partide și servicii secrete din România, i-au scris o scrisoare premierului Viorica Dăncilă, cerându-i „să nu îl accepte pe Tit Liviu Brăiloiu în funcția de ministru pentru românii de pretutindeni”. Este ciudată această luare de poziție. Prin deducție, dacă pe Brăiloiu nu-l vor, înseamnă că pe ceilalți, nemenționați în protest, îi vor, inclusiv pe Viorica Dăncilă, interlocutoarea lor, ceea ce reprezintă o premieră pentru fanaticii de la ”Rezist”.

Iată scrisoarea:

«Solicităm premierului să nu accepte în funcția de Ministru al Românilor de Pretutindeni pe d-l Tit-Liviu Brăiloiu.

Organizațiile non-guvernamentale și comunitățile civice semnatare solicită doamnei prim-ministru în termenii cei mai fermi să nu propună un personaj cu comportament incompatibil cu funcțiile publice pentru o funcție de ministru.

Domnul Brăiloiu s-a remarcat în spațiul public prin atitudini deplasate: gesturi obscene, limbaj vulgar, misoginism. De asemenea, este notorie lipsa informațiilor publice despre perioade importante din activitatea profesională și educația domnului Brăiloiu (vezi aici), precum și lipsa unui Curriculum Vitae de pe pagina sa de senator.

Prin urmare, noi considerăm evident faptul că dl. Brăiloiu nu este calificat să reprezinte românii, cu atât mai puțin pe noi, românii din afara frontierelor.

Românii de pretutindeni, atât din țară, cât și din afara ei, sunt caracterizați prin cinste și profesionalism. Doamnă prim-ministru, vă invităm să propuneți un candidat corespunzător cetățenilor acestei țări și demnității funcției de ministru.»

Semnează:

Din diaspora: Canada Save Roșia, Diaspora Franța solidară cu România, Diaspora Milano, Grupul Civic Madrid, Mișcarea civică Diaspora Belgia, Protestatari Pro-Democrație Londra, Rezist Berlin, Rezist Dublin, Rezist Ingolstadt. Și eu sunt din România, Rezist Lyon, Rezist Marseille, Rezist Milano, Rezist WMW, Rezist Zürich, Rezistăm și la Paris, Rezistența din Diaspora, Ștafeta Steagului Uniunii Europene

Din țară: #activAG Pitești, #Rezist Galați, #REZISTENȚA, Acțiunea Civică Galați, Aradul Civic, Asociația Platforma România 100, Corupția Ucide, Cuza Avea Dreptate – Iași, Procivic Baia Mare, Reset, Rezistența Constanța, Umbrela Anticorupție Cluj, VeDem Just – Asociația Voci pentru Democrație și Justiție

Senatorul Liviu Brăiloiu, milionar în euro, propus ministru pentru Diaspora

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Eveniment unic la Roma: Scara Sfântă, pe treptele căreia a urcat Iisus Cristos în Ierusalim, accesibilă vizitatorilor pentru scurt timp

Siegfried Mureșan, primul negociator-șef român al bugetului UE: ”Fondurile europene vor sprijini românii din diaspora să revină în țară”