in

George Simion anunță prima sa vizită în Italia: „Așa cum am promis, prima oară când merg în Diaspora, acolo merg”

George Simion, liderul partidului care a creat surpriza cea mare la aceste alegeri parlamentare, a câștigat numeroase voturi în străinătate. În Italia, AUR a obținut primul loc!

Pe pagina sa de Facebook, George Simion a anunțat că prima vizită în străinătate o va face în Italia.

„De departe pe primul loc la voturile din Italia! Așa cum am promis, prima oară când merg în Diaspora, acolo merg. Apoi, peste tot.”

Pe aceeași pagină, liderul AUR apreciază că partidul său va avea 10% din parlamentari. „Mulți se întreabă cine e în spatele nostru. VOI SUNTEȚI! Mulțumim, vom avea peste 10% din viitorul Parlament.”

Alianţa pentru Unirea Românilor a obținut scoruri uriașe în Diaspora – primul loc în Italia, locul doi în Spania și Franța.

în România, AUR a obţinut peste 9% dintre voturi atât la Senat cât şi la Camera Deputaţilor, în timp ce în Diaspora s-a clasat pe locul 3 în clasamentul general.

Potrivit Digi24, AUR s-a clasat pe locul 1 în ţări ca Italia şi Cipru şi pe locul 2 în ţări ca Franţa şi Spania.

Potrivit sursei citate, AUR a obţinut 36,16% în Italia, potrivit rezultatelor în urma numărării a 97,58% din voturile totale, fiind clasat pe locul 1.

Tot pe primul loc s-a situat şi în opţiunea alegătorilor din Cipru, cu 36,71%, după numărarea a 99% din voturile totale.

De asemenea, AUR – condus de co-preşedinţii George Simion (cap de listă la Senat) şi Claudiu Târziu (cap de listă la Camera Deputaţilor) -s-a situat pe locul 2 atât în Franţa, cu 25,87% după numărarea a 95,86% din voturile totale, cât şi în Spania, cu 26,73% după numărarea a 93,13% din voturile totale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

La Roma, PNL a câștigat alegerile, la doar 14 voturi distanță de surpriza alegerilor, Alianța pentru Unirea Românilor – AUR

Coronavirus. Comisarul Arcuri: „Vom vaccina și migranții, aceștia au aceleași drepturi ca și italienii”