in

George Simion, mesaj pentru diaspora: „Sistemul corupt, sărăcia şi condiţiile mizere v-au făcut să alegeţi străinătatea

Preşedintele AUR, George Simion, a transmis un mesaj pentru diaspora, de Ziua Românilor de Pretutindeni.

,,Dragi români, sunteţi în sufletul nostru în fiecare zi din an. Ţineţi vie această ţară prin speranţa şi dorul cu care vă întoarceţi, de fiecare dată, acasă, la cei dragi. Sistemul corupt, sărăcia şi condiţiile mizere v-au făcut să alegeţi străinătatea. Peste şase milioane sunteţi în ţări mai dezvoltate, precum Italia, Spania, Marea Britanie.

Preşedintele AUR, George Simion: „Armata trebuie să redevină obligatorie”

Oriunde vă aflaţi, duceţi, însă, tradiţiile şi cultura noastră mai departe, arătaţi întregii lumi cum sunt românii de fapt, schimbaţi viziuni şi faceţi ca România să fie o ţară mândră, cu valori, indiferent că vorbim de sportivi, cântăreţi sau fiecare dintre voi, cei care vă exercitaţi cu mândrie meseria pe care aţi învăţat-o pe băncile din România: precum cea de medic sau sudor” a transmis, duminică, Simion, într- un mesaj de Ziua Românilor de Pretutindeni, scrie Gazeta de Maramureș

,Sunteţi mulţi şi nu uitaţi: sunteţi puternici! Ştiu că aşteptaţi o schimbare, ştiu că vă e dor de ţară şi că vreţi să vă întoarceţi. Schimbarea vine doar dacă luptăm împreună: noi, cei care am rămas în ţară, alături de voi, cei care, deşi aţi ales drumul diasporei, sunteţi cu gândul şi sufletul aici, acasă.” a adăugat Simion.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 2.7]

Bătaie între români și ucraineni la Lodi, cu topoare și răngi, un tânăr a ajuns la terapie intensivă

hot abandonat

Italia, tentativă de furt în casa unui măcelar, acesta înjunghie doi hoți, apoi e arestat: ”Este o crimă”