in

Grecia, inaugurarea cursurilor de limba română și dansuri populare din Acharnes, Attika. “Școala de Limba Română Dacia Atena, mai aproape de România!”

Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, Asociația Interculturală Româno-Elenă Dacia a organizat festivitatea de deschidere a cursurilor de limba română și dansuri populare românești în cea de -a doua locație, zona Acharnes, un proiect cu un ecou deosebit în randul românilor din cea mai mare municipalitate a regiunii Attika. Menționăm că acest proiect se desfășoară cu sprijinul primăriei Acharnon, care ne-a pus la dispoziție sediul în care vor avea loc cursurile.

La deschidere a fost prezent d-nul Spiros Vrettos, primar al municipiului Acharnon, d-na Louiza Kosmidou, viceprimar, departamentul de educație (care s-a implicat trup și suflet pentru a pune bazele acestui mare proiect), d-na Angheliki Zahariadi, președinte DHFA, Iannis Nikas, presedinte D.H.K.E.A și alți reprezentați ai primăriei, cărora le mulțumim din suflet pentru această colaborare și pentru sprijinul acordat în ceea ce privește acest proiect de suflet al Asociației noastre.

Dorim să mulțumim voluntari lor, părinților, românilor prezenți la festivitate pentru încrederea acordată și pentru prezența numeroasă!
Menționăm că până în prezent avem 40 de copii care vor frecventa cursurile, iar înscrierile continuă!
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numărul de tel. 6934878916!

Cursurile se vor desfășura în fiecare sâmbătă, între orele 09.00 și 14.00, în sala oferită de către primărie, strada Filadelfias 217, Kokkino Milou, Acharnes.

“Școala de Limba Română Dacia Atena, mai aproape de România!”

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Florența, va fi inaugurat astăzi un nou consulat onorific al României în Italia, iată programul

Macerata, o româncă și-a bătut și terorizat soțul italian pentru că, după nuntă, s-a dovedit a fi sărac