in

Macerata, o româncă și-a bătut și terorizat soțul italian pentru că, după nuntă, s-a dovedit a fi sărac

O româncă de 46 de ani, stabilită de mai mulţi ani în Italia, s-a măritat cu un italian de 47 de ani, în speranţa că acesta va avea grijă ca ea să ducă o viaţă fără lipsuri financiare. Cei doi s-au stabilit în Monte San Giusto, în provincia Macerata, însă zilele pline de fericire s-au evaporat rapid.

Asta pentru că, conform Baritalia News, citat de observator.tv, românca şi-a dat seama că nu va beneficia de suportul financiar dorit, soţul italian având nu nivel modest de trai.

Extrem de nervoasă din cauza situaţiei apărute, românca a decis să se răzbune direct pe bărbat astfel că l-a luat la bătaie.

Şi l-a bătut din ce în ce mai constant şi mai tare, viaţa italianului devenind un adevărat coşmar în condiţiile în care era luat la bătaie aproape în fiecare seară după ce venea de la muncă.

Deşi a suferit mult în linişte, italianul nu a mai acceptat umilinţele şi s-a dus direct la carabinieri pentru a le spune tot ce a păţit.

Aceştia au ridicat-o pe femeie de la domiciliu, au audiat-o, iar în cele din urmă magistraţii au decis ca românca să părăsească domiciliul conjugal cel puţin până la finalul anchetei.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Grecia, inaugurarea cursurilor de limba română și dansuri populare din Acharnes, Attika. “Școala de Limba Română Dacia Atena, mai aproape de România!”

Românii vor avea buletine cu cip. Cei care nu doresc ar putea să-și ia adio de la călătoriile în străinătate