in

Militanții PDL din Diaspora, demisie în bloc: „Ne tratați cu dispreț, trecem la Mișcarea Populară”

Domnului Vasile Blaga, Președinte al Partidului Democrat Liberal

Domnule Președinte,

Noi, românii care locuim peste hotare, membri ai Comunității românești din Uniunea Europeană, membri ai Partidului Democrat Liberal, dorim să vă transmitem profunda dezamăgire față de ultima decizie politică a PDL în ceea ce privește “Guvernul din umbră” prezentat de către domnul Prim-Vicepreședinte Cătălin Predoiu.

Facem precizarea că PDL a obținut în Diaspora cele mai multe voturi din toate alegerile din 2004 până în prezent. Deși în țară PDL a pierdut zdrobitor la alegerile din 2012, în străinătate PDL a obținut trei mandate de parlamentar din șase câte există, mai multe decât coaliția de la guvernare!

Deși am fost alături de dumneavoastră în toate confruntările politice, observăm că în viitorul guvern al PDL, noi, românii din Diaspora, nu reprezentăm o prioritate pentru dumneavoastră, întrucât nu există un portofoliu de Ministru pentru românii de pretutindeni în guvernul prezentat de domnul Cătălin Predoiu.

Având în vedere că suntem tratați cu total dispreț de către PDL, vă anunțăm cu această ocazie că noi, semnatarii acestei scrisori deschise, părăsim rândurile Partidului Democrat Liberal și ne alăturăm Partidului Mișcarea Populară.

Credem cu tărie în aceleași valori pe care PMP le promovează, vrem o Românie puternică într-o Europă unită, suntem mereu alături și credem sincer în Președintele României, domnul Traian Băsescu, cel care nu ne-a dezamăgit niciodată așa cum ați făcut dumneavoastră, cei din conducerea actuala a PDL.

Semnează:

  • Mihai Rusu – Președinte – PDL Germania
  • Vasile Bob – Secretar General – PDL Italia
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scandal și bătaie la primăria din Avezzano. Se însoară la 70 de ani cu o româncă de 49, fiica sa protestează

TOMAC: politicienii care sunt împotriva votului prin corespondenţă sunt „fricoşi”