in

Scandal și bătaie la primăria din Avezzano. Se însoară la 70 de ani cu o româncă de 49, fiica sa protestează

El, văduv din Avezzano, fost funcționar bancar, a decis să se căsătorească cu o româncă de 49 de ani. Căsătorie care, potrivit fiicei sale, nu trebuia să fie oficiată. Și care la final s-a transformat într-un scandal și un denunț pentru vătămare corporală.

Tocmai în ziua ceremoniei, bărbatul a reacționat la protestele fiicei sale, care nu voia ca el să se căsătorească cu femeia cu care conviețuia de mai mult timp, luând-o la palme.

Şi-au pierdut capul pentru îngrijitoarele românce

Și astfel el, în urma anchetelor, a fost denunțat pentru infracțiunea de vătămare corporală a fiicei. Faptele s-au petrecut în fața a numeroși invitați și a ofițerului de stare civilă. Din povestirea unor martori, bărbatul a ajuns la Primărie și s-a trezit la intrare cu una dintre fiice care a încercat să-l împiedice să ajungă în sala unde îl aștepta viitoarea soție.

El nu s-a lăsat intimidat și, „protejat” de invitați, s-a căsătorit oricum cu românca. Însă fiica era hotărâtă să-i pună piedică tatălui său și, la un moment dat, a izbucnit un adevărat scandal pe timpul căruia s-au spus cuvinte grele și femeia a fost pălmuită.

91 de ani, însurat cu “îngrijitoarea” de 28: “Am căzut în capcană”

La primăria din Avezzano a intervenit și poliția care a reușit să readucă calmul. Între timp fiica, care a avut o stare de rău, a primit îngrijiri de la medicii unei ambulanțe iar soții și invitații s-au dus să petreacă la restaurant.

Faptelor le-au urmat plângerile din partea femeii și, după anchetele poliției, tatăl a fost denunțat pentru vătămarea corporală a fiicei.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sindicatul poliției penitenciare protestează: ”Deținuții străini să fie expulzați din Italia”

Militanții PDL din Diaspora, demisie în bloc: „Ne tratați cu dispreț, trecem la Mișcarea Populară”