in

Nemții cer amprentarea românilor și bulgarilor. Ponta: „Gândire nazistă şi fascistă”

Elmar Brok, europarlamentar german din partidul Angelei Merkel, CDU, care este preşedintele Comisiei pentru Afaceri Externe din cadrul Parlamentului European, a cerut amprentarea românilor şi bulgarilor care merg în Germania pentru indemnizaţii sociale.

„Imigranţii care vin în Germania doar pentru Hartv IV (indemnizaţii de şomaj), alocaţii pentru copii şi asigurări de sănătate trebuie trimişi rapid în ţările lor de origine. Pentru a preveni intrările multiple trebuie să ne gândim la amprentarea lor„, a declarat Brok, pentru cotidianul Bild.

Premierul Victor Ponta a replicat, spunând că europarlamentarul Elmar Brok (foto) este „demagog, iresponsabil şi populist”, care are o gândire „nazistă, fascistă”, la fel ca eurodeputatul PDL Monica Macovei. „Avem politicieni demagogi, iresponsabili, populişti, cum e domnul Brok, care au intervenit dese ori şi în România şi erau foarte bine mediatizaţi de presa băsistă, ca nişte extraordinari europarlamentari.

Dar, cu această ocazie, am aflat ce gândesc despre români: că trebuie să ne amprenteze, că trebuie să fim toţi eventual ţinuţi în spatele unor garduri electrificate. Ăştia sunt prietenii lui Macovei. Ce vă miră? De fapt, şi gândesc la fel. O gândire nazistă. Şi doamna Macovei are o gândire fascistă, nazistă. Şi domnul Brok la fel. Cine se aseamănă, se adună”, a spus Ponta.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Detoxifierea organismului după sărbători

5.000 del români primesc ajutoare sociale în UK