in

Rareș Bogdan contestat în diaspora, românii i-au creat site-ul ”JosRaresBogdan”: ”NU merită să ne reprezinte”

Rareș Bogdan contestat în diaspora, românii i-au creat site-ul ”JosRaresBogdan”: ”NU merită să ne reprezinte”. Europarlamentarul Rareș Bogdan, ”cuibărit” în filiala PNL din diaspora, a primit un adevărat ”cadou” din partea românilor din străinătate: un site dedicat lui, intitulat ”JosRaresBogdan”. Cei care au creat site-ul invită românii din afara țării să semneze o petiție prin care se cere excluderea lui din politica românească din diaspora.
>>> Citește și: Rareș Bogdan contestat de liberalii din diaspora: ”Suntem nemulțumiți și îngrijorați profund de actuala conducere”

Rareș Bogdan contestat în diaspora: ”JosRaresBogdan”

”Rareș Bogdan este unul dintre cei mai mincinoși politicieni și nu va putea reprezenta niciodată interesele românilor din afara granițelor”, este primul mesaj care apare la deschiderea site-ului.

”Rareș Bogdan nu cunoaște sacrificiile enorme ale românilor din diaspora și nu știe problemele reale cu care se confruntă. Cu certitudine NU merită să reprezinte glasul diasporenilor”, mai este scris pe pagina site-ului.

Cei care au creat site-ul cer vizitatorilor să semneze o petiție. ”Avem nevoie de 5000 de semnături în această petiție, pentru a trimite un mesaj partidului.”
>>> Citește și: VIDEO – Rareș Bogdan, atacat de români la Milano: „Cum guvernați cu ciuma roșie? Majoritate de hoți”

În continuarea site-ului au fost postate diferite video postate pe youtube, din care reiese ipocrizia politicianului. (VEZI AICI)

Politicianul este tot mai contestat și nu își găsește locul nicăieri

Promisiunile gratuite făcute în vechile campanii electorale au atras o antipatie generală din partea simpatizanților PNL și l-au îndepărtat din filialele județene. Ultima redută pentru el a fost filiala din diaspora, acolo unde a crezut că nimeni nu-i va contesta prezența, ba, mai mult, va putea face cam tot ce-i trece prin cap. Calculele sale nu au dus la rezultatele așteptate.

Au urmat o serie de contestații publice, de reacții negative din partea membrilor liberali din diaspora. Pagina de facebook a politicianului a fost într-un ”asalt” continuu. Cu excepția câtorva membri, probabil în căutarea unor avantaje personale, Rareș Bogdan nu a fost primit cu plăcere, ba chiar a fost contestat permanent și în diaspora. Alianța de guvernare a PNL cu PSD a umplut paharul.

Dincolo de antipatia membrilor liberali, Rareș Bogdan nu se poate lăuda cu nicio propunere legislativă sau proiecte importante pentru românii din diaspora. Singurele ”realizări” sunt vizitele de tip turistic prin diferite orașe din Europa, fără declarații despre eventuale inițiative în favoarea conaționalilor din străinătate. Reacția diasporenilor este firească.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4]
Act de curaj al unui român în Italia

Băiat român de 17 ani salvează un bărbat în pericol de înec în Italia

Vera Șchiopu, găsită spânzurată lângă Catania

Vera Șchiopu, găsită spânzurată lângă Catania. Arestați iubitul ei și un amic: acuzați de crimă