in

Un român a murit după ce a căzut în gol de la o înălțime de opt metri, în Belgia

Sfârșit tragic pentru un român stabilit în Belgia. Bărbatul a murit pe loc, după ce a căzut de la o înălțime de opt metri, în timp ce renova o clădire.

Incidentul s-a petrecut luni, în jurul prânzului. Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, a căzut de pe o scară, în timpul lucrărilor de renovare a unei clădiri din Generaal Cabrastraat, relatează Antena 3.

Din informațiile preliminare, oferite de autorități, cel mai probabil omul s-a dezechilibrat.
„Poliția ne-a informat în jurul orei 13.15 că s-a întâmplat ceva. S-a dovedit că un muncitor român a căzut de pe o scară în Generaal Cabrastraat în timpul lucrărilor de renovare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Biroului Auditorului Muncii din Anvers, Pieter Wyckaert, potrivit publicației Pzc.

Trentino, român de 61 de ani mort la muncă, a căzut de la 10 metri înălțime

„Nu au existat martori care să fi văzut că se întâmplă, dar se pare că bărbatul a căzut de la 7 sau 8 metri înălțime. Colegii săi au încercat să-l resusciteze, dar în zadar. A murit pe loc”, a adăugat acesta.

Oamenii legii continuă cercetările, pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat. Potrivit acestora, muncitorul român locuia în Anvers.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Stabilită la Verona, în Italia, în pelerinaj la Sfânta Parascheva, filmată cum șterge racla cu un mănunchi de măști de protecție

mașini la mâna a doua scumpi

Maşinile la mâna a doua s-ar putea scumpi. Cum au făcut averi colosale samsarii români