in

Accident de muncă la Milano, român mort după ce a căzut de la o înalțime de 10 metri. Acasă îl aşteptau trei copii

Ca orice român care a visat să le ofere o viaţă mai bună copiilor săi, Ioan a plecat în Italia ca să muncească. Acasă îl aşteptau trei suflete, care însă vor trebui să trăiască o viaţă întreagă fără tatăl lor, scrie observatornews.ro.

Ioan a murit pe loc, după ce a căzut de la 10 metri înălţime, în Italia. Bărbatul plecase din ţară ca să muncească pentru a-şi putea întreţine cei trei copii.

Bărbatul a murit vineri, după ce a căzut de la o înălțime de 10 metri, în Opera, provincia Milano, Italia. Românul de 40 de ani nu a avut nicio şansă, a murit pe loc.

Italia, româncă de 48 ani venită la cules struguri moare de Covid. Era nevaccinată!

Cei care au dat alarma au fost colegii muncitorului român. Medicii sosiţi la faţa locului nu le-a mai rămas decât să constate decesul. Accidentul s-a produs la ora 14.25 într-un depozit din via Staffora 5, de la periferia orașului Milano. Ioan era tatăl a trei copii.

Potrivit presei din Italia, Ioan lucra de zece ani pentru companie. Este posibil ca victima să fi urcat pe acoperiș în încercarea de a repara o infiltrare de apă. Lângă trupul său a fost găsită o prelată.

Cei care au dat alarma au fost colegii muncitorului român. Medicii sosiţi la faţa locului nu le-a mai rămas decât să constate decesul. Accidentul s-a produs la ora 14.25 într-un depozit din via Staffora 5, de la periferia orașului Milano.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 3.6]
sistemul medical romania

Sistemul medical din România, la limită: „În ATI e iadul. Suntem mai rău decât oricând”

Dan Petrescu biserica Olbia

Episcopia Italiei: „Dan Petrescu a susținut construirea bisericii românești din Olbia”