in

Italia, româncă de 48 ani venită la cules struguri moare de Covid. Era nevaccinată!

Un focar de Covid s-a dezvoltat într-un grup de lucrători sezonieri nevaccinați: 14 persoane infectate, o femeie a murit. Victima este o româncă în vârstă de 48 de ani. O altă femeie, colega sa de cameră, se află în terapie intensivă.

Un focar Covid a izbucnit în timpul lucrărilor de recoltare a strugurilor șa societatea „Marsura Natale” din Valdobbiadene .

Un grup de muncitori sezonieri angajați pentru recolta de struguri în Valdobbiadene s-au infectat între ei, niciunul nefiind vaccinat.

14 persoane s-au infectat și printre ele a murit o femeie, o româncă de 48 de ani, scrie Il Gazzettino.

Persoane nevaccinate

Focarul a fost identificat de Ulss 2 în rândul lucrătorilor unei crame după moartea femeii. Grupul, alcătuit în întregime din persoane nevaccinate, a ajuns în Marca în 17 septembrie cu autobuzul.

Colega de cameră a femeii decedate este internată în terapie intensivă.

Alarma a declanșat după ce moartea femeii a fost constatată aseară în structura de cazare oferită muncitorilor de fermă.

La fața locului, în urma unui apel la 118, Suem a intervenit și, după ce a constatat decesul, a efectuat tamponul, care a fost pozitiv pentru Covid.

Victima, conform mărturiilor colectate, manifestase în ultimele zile o simptomatologie compatibilă cu Covid pentru care nu era necesară nicio intervenție medicală.

„Țările din este să se vaccineze”

«Monitorizăm situația cu o atenție extremă, luând în considerare și gravitatea cazurilor cu care a început acest focar” – subliniază directorul general al Ulss, Francesco Benazzi -.

„Între timp, vreau să reamintesc tuturor că este foarte important să nu subestimăm simptomele Covid și să raportăm cu promptitudine orice problemă pentru a permite cadrelor medicale să intervină cu o terapie adecvată cât mai curând posibil.

Un apel ar trebui, de asemenea, să fie adresat tuturor acelor comunități, în primul rând țărilor estice, care au aderat până acum la vaccinări cu procente mici: din Covid, iar acest eveniment dramatic o confirmă, se poate muri chiar și la o vârstă tânără. Vaccinarea este esențială pentru a ne proteja pe noi înșine și pe cei din jurul nostru ».

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 2.7]
italian condamnat ucidere roman

Italian condamnat pe viață pentru uciderea unui român la Roma

avion milano prabusit

Un avion s-a prăbușit la Milano, opt persoane aflate la bord, printre care și un copil, au decedat