in

O româncă frumoasă foc promovează fabulosul diamant ”The Garden of Kalahari”

Așa cum în lumea modei există haute-couture, și în lumea bijuteriilor vorbim despre haute-joaillerie, adică despre acei bijutieri care transformă pietrele și metalele prețioase în obiecte de artă și de adorație. Iar cei care nu fac excepție de la acest lucru sunt cei de la casa de bijuterii Chopard, scrie stiridiaspora.com.

Aceștia s-au folosit de Regina diamantului din Kalahari, o piatră excepțională de 342 de carate, de o culoare perfectă și puritate absolută.

În urma prelucrării, au rezultat douăzeci și trei de diamante, din care cinci au peste douăzeci de carate. În ceea ce privește colecția propriu-zisă, colierul are peste 200 de carate de diamante, cerceii 100 de carate, iar unul din inele are un diamant de 20 de carate.

În ceea ce o privește pe frumoasa româncă Catrinel Marlon, fostă Menghia, a devenit imaginea noii colecții de diamante. Este vorba de ”The Garden of Kalahari” – Grădina din deșertul Kalahari.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Deputatul USR de diaspora Nicolae Daniel Popescu s-a trezit: îl intereseaza cât s-a cheltuit în alegerile din afara țării

Impact fatal între două TIR-uri pe o autostradă din apropiere de Bruxelles. Un șofer român a murit prins între fiarele contorsionate ale cabinei