in

Deputatul USR de diaspora Nicolae Daniel Popescu s-a trezit: îl intereseaza cât s-a cheltuit în alegerile din afara țării

Deputatul USR Nicolae Daniel Popescu, ajuns în luna aprilie în Parlament după retragerea lui Manuel Costescu, s-a apucat de treabă după 6 luni, în care nu a făcut mai nimic cu excepția câtorva deplasări  mai mult turistice, și a depus o interpelare în Parlament.

”Momentan, bugetul ne asigură o singură deplasare pe lună în circumscripția electorală nr. 43, adică Diaspora. E foarte important să existe un echilibru între prezența în țară și vizitele în străinătate. Un număr prea mare de vizite în circumscripție ar afecta negativ activitatea parlamentară din țară, precum prea puține vizite nu m-ar ajuta să îmi completez tabloul provocărilor resimțite de românii din diaspora…”, a motivat el într-o postare pe facebook absența de la întâlnirile cu românii din diaspora.

Interpelarea la care ne referim vine după alte 6, fără mare legătură cu diaspora (cazuri personale, situația gărilor din România, situații din agricultura românească, etc), și se referă la cheltuielile pe care România le-a făcut la alegerile prezidențiale, parlamentare și a referendumurilor, precum și cele legate de exercitarea votului prin corespondență la alegerile parlamentare din 2016.

Iată mai jos interpelarea depusă la Camera Deputaților și înregistrată la data de 14 noiembrie:

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Guvernul vrea să oblige absolvenții să rămână în țară. «Sau dai banii înapoi»

O româncă frumoasă foc promovează fabulosul diamant ”The Garden of Kalahari”