in

Diaspora, acuzată că aduce variola maimuței în România. „E liber să intri în țară și dacă ești plin de bube”

Diaspora aduce variola maimuței în țară, susține Octavian Jurma, un medic (fără drept de practică) care apărea în fiecare zi la televizor în timpul pandemiei. Jurma susține că românii din diaspora vor aduce variola maimuței în țară. Exact asta era acuzația și la începutul pandemiei de coronavirus, că diaspora aduce virusul ucigaș în România.

Diaspora aduce variola maimuței

Iată ce scrie Octavian Jurma pe pagina lui:

„Am asteptat sa vad daca variola maimutei se va stinge de la sine cum se intampla de obicei. Din pacate numarul de cazuri confirmate continua sa creasca, la fel si numarul de tari unde este confirmata.

Este insa aproape o certitudine statistica ca variola maimutei va ajunge in curand si in Romania. De fapt, avand in vedere raspandirea comunitara in tarile cu multi romani in diaspora, este foarte probabil ca virusul circula deja in Romania dar, ca de obicei, il vom confirma abia atunci cand va fi deja in circulatie comunitara.”

Un medic psihiatru îi face PORCI pe românii din diaspora: „România nu e troaca ta”

„Liber să intri cu bube”

„Am fi putut avea o sansa sa il oprim daca mentineam macar masurile de control epidemic la granita, insa la noi e liber sa intri in tara si daca esti plin de bube si iti scuipi plamanii in fata ofiterului de frontiera.

Asadar intrebarea nu este daca va ajunge ci cand va ajunge si ce vor face autoritatile sa previna o epidemie. Cand va ajunge? Probabil va fi confirmat pana la finalul verii.

(…) In mai putin de o luna, numarul global de cazuri a ajuns de 1 la peste 700 dintre care 1/3 in Marea Britanie si Spania, tari din care vor reveni in tara sute de mii de romani in aceasta vara. Pe langa cresterea sustinuta a numarului de cazuri noi, raspandirea aparent comunitara este o sursa mare de ingrijorare.”

Iohannis, apel către românii din diaspora: ”Dragii mei, nu veniţi anul acesta acasă de sărbători!” VIDEO

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
Româncă moartă în prăpastie în Italia

Italia, o tânără româncă a căzut într-o prăpastie de peste 100 de metri și a murit

adrian costin accident italia

Mantova, accident dramatic, mașina unui tânăr român de 18 ani lovită de un camion, băiatul a murit pe loc