in

Un medic psihiatru îi face PORCI pe românii din diaspora: „România nu e troaca ta”

Un medic psihiatru destul de cunoscut în România, pe nume Gabriel Diaconu, a comentat aglomerația de la granițe, insultând la grămadă românii din diaspora, pe care îi asimilează PORCILOR: „România nu e troaca ta”, susține acest psihiatru.

„Zilele acestea se plantează semințele următorului val de COVID”, a spus medicul care face apel la oameni să fie cuviincioşi.

„O recomandare aparte trebuie făcută celor care vin din diaspora acasă.

Sunt foarte grele sărbătorile în ultimii doi ani. Sunt cu atât mai grele cu cât pretutindeni e pâcla pandemică, şi oamenii au nervii întinşi la maximum.

Nu-mi aduc aminte decât, poate, în anii ’90 să întâlnesc persoane atât de furioase, uneori din nimic. Dar fiecare e responsabil pentru sine.

De vreme ce veniţi să vedeţi oameni dragi, şi de vreme ce nu i-aţi mai văzut de o vreme, dar mai ales pentru că urmează să plecaţi înapoi în ţările voastre adoptive, nu ar fi păcat? Nu ar fi păcat să-i lăsaţi în urmă bolnavi sau, şi mai rău, spitalizaţi spre, posibil, şi deces?

Verona, româncă de 31 de ani, insultată şi bătută în plină stradă pentru că vorbea românește: ”Straniera di m…”

Funcționar de stat din Vrancea, insultă diaspora: „Cerșetori, hoți, curve”. Oprișan e de acord?

E o trăsătură tipică românilor să-şi bruftuluiască aleşii, să-şi înjure primarii, să-şi ia la strămoşi poliţiştii. Mai ales a celor care-au plecat, de multe ori pe bună dreptate, din România. Nimeni nu zice, fiecare are dreptul la o părere despre ţara lui de origine.

Dar dacă tot ai ajuns să trăieşti într-un loc sensibil mai civilizat, sensibil mai curat, mai respectuos cu semenii, caută să aduci bunele practici cu tine acasă.

Că-ţi place, că nu-ţi place, România nu e nici troaca ta, nici nu-ţi datorează nimic. Că vrei tu să ai două săptămâni pe an să te dai mare la ”ţăranii” de aici posibil că te ajută să refulezi diverse lucruri, dar aduci probleme, faci probleme şi vei lăsa în urmă probleme.

Nu există sfaturi preţioase aici, doar o recomandare: fii cuviincios”, a scris medicul pe pagina sa de facebook.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 9 In medie: 3.7]
renzi a treia doza

Vaccin Covid, Renzi: „A treia doză, la 5 luni după prima”

AUR romani diaspora

Haos în vămi. AUR cere ca românii din diaspora să nu mai fie CARANTINAŢI