in

Haos în vămi. AUR cere ca românii din diaspora să nu mai fie CARANTINAŢI

Sărbătorile au început cu nervi pentru românii din diaspora ajunşi în ţară. Oamenii au avut de aşteptat la cozi uriaşe, atât pe Aeroportul Otopeni, cât şi la vămile din vestul ţării. Parlamentarii AUR au mers la sediul Guvernului, pentru a vorbi cu premierul despre haosul din vămi, dar nu au fost primiţi, scre news.ro.

Co-președintele AUR, George Simion, a protestat, în fața sediului Guvernului, împreună cu mai mulți parlamentari AUR împotriva măsurii carantinării românilor care vin din zone roșii și a cerut să fie primit de premierul Nicolae Ciucă.

Circa 13.000 de români fără vaccin sau test PCR la frontieră, băgați în carantină

”Aștepăm să ne primească, și vocea românilor care sunt carantinați pe nedrept trebuie să se audă”, a declarat Simion. El a calificat cozile de la granițele României la intrarea în țară drept ”o bătaie de joc la adresa românilor din diaspora” care l-au votat pe Klaus Iohannis.

Copreşedintele AUR George Simion nu a fost primit de premierul Nicolae Ciucă. Co-președintele AUR a mai spus că va rămâne în fața sediului guvernului până când va fi primit de premierul Ciucă și  sau ”adevăratul șef al Guvernului, Raed Arafat”. Simion a spus că cere ridicarea carantinei pentru acei români care au un test PCR la intrarea în ţară.

De asemenea, liderul AUR a mai anunțat că partidul său va organiza marți dimineața la ora 9 un protest la care vor participa 2000 de membri AUR.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 8 In medie: 4.6]
psihiatrul gabriel diaconu insulta diaspora

Un medic psihiatru îi face PORCI pe românii din diaspora: „România nu e troaca ta”

accident mortal Trento

Trento, româncă de 33 de ani arestată, a ucis cu mașina o femeie și a fugit de la locul accidentului