in

Funcționar de stat din Vrancea, insultă diaspora: „Cerșetori, hoți, curve”. Oprișan e de acord?

Inspectorul șef al Inspectoratului de Stat în Construcții Vrancea, Cristian Prescornițoiu,  numit de guvernul PSD, debitează invective la adresa românilor plecați în străinătate, pe pagina personală de Facebook.

Potrivit Realitatea de Vrancea, Prescornițoiu  spune despre cei care și-au anunțat prezența la mitingul din 10 august, că sunt niște „hoți, curve și cerșetori”. În opinia sa, cei care muncesc în străinătate nu au ce să caute la miting.

 

„10 August, cea mai mare sărbătoare europeană. Se golește Europa de cerșetori, hoți și curve, că se duc la protest în București”, este mesajul distribuit pe Facebook de șeful Inspectoratului de Stat în Construcții Vrancea.

Într-o altă postare, angajatul Guvernului e de părere că participanții la miting ar trebui întâmpinați cu pistoale cu șocuri electrice și tunuri cu apă.

Ovidiu Burdușa, consilier județean PNL în Vrancea, în același timp român din diaspora, a scris pe pagina sa un rechizitoriu dur la adresa acestui funcționar obraznic:

«Oprișan, îi împărtășești opinia plină de ură a lui Prescornițoiu?

Nu există familie extinsă de vrânceni și de români, în general, care să nu aibă măcar un membru al familiei plecat, la muncă, în străinătate. Vorbim de mame, tați, frați, surori, uneori chiar bunici, verișori și fiice ori fii de vrânceni și români care, împinși de la spate de situația economică dezastruoasă de acasă, au luat drumul Italiei, Spaniei, Germaniei, Angliei ori Franței pentru a-și crea un viitor. Oameni care MUNCESC și aduc bani în țară, în fiecare vară.

„Slugoi al baronului Marian Oprisan”

Pentru un reprezentant al Caracatiței PSD și un slugoi al baronului Marian Oprișan, Cristian Prescornițoiu, pus politic ca șef al Inspectoratului de Stat în Construcții Vrancea, miile de vrâncenii plecați în afară și milioanele de români din Diaspora sunt ”hoți, c…e și cerșetori” și la mitingul de pe 10 august ar trebui întâmpinați cu ”șocuri electrice și tunuri cu apă”! De necrezut… Oare în familia Prescornițoiu chiar nu e plecat nimeni la muncă în străinătate?!

De miercuri de când a izbucnit scandalul și numeroase voci i-au cerut individului DEMISIA, printre ei fiind inclusiv colegul nostru din PNL Ovidiu Burdusa, care muncește și trăiește în Italia, mai marii PSD de la Vrancea tac suspect, o atitudine ce ne face să gândim că îi împărtășesc opinia lui Prescornițoiu!

Este de neacceptat ca un astfel de individ să mai rămână în funcție, ca angajat al Guvernului României, după ce a jignit nepermis Diaspora!
În cazul în care Prescornițoiu nu are decența să își scrie demisia, îi cer lui Marian Oprișan să se delimiteze de acest personaj, pe care l-a susținut într-o funcție de demnitate publică!

Și, încă ceva, pe 10 august ne vedem la miting!”, a scris pe pagina sa Ovidiu Burdușa.

Viorel Boldiș: Scopul mitingului din 10 august este acela de a lărgi prăpastia dintre românii din ţară şi cei din Diaspora

http://ziarulromanesc.de/diaspora/dupa-ce-ne-a-facut-golani-si-curve-ioan-rus-a-fost-sanctionat-doar-cu-avertisment/

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Viareggio, îngrijitoare română găsită moartă între șinele de cale ferată. Fiica femeii: “Noi am aflat de la o prietenă de-a ei”

PSD Vrancea are antecedente la jignirea diasporei. Consilier județean: ”Cu ale cui valize fug românașii din diaspora?”