in

Viareggio, îngrijitoare română găsită moartă între șinele de cale ferată. Fiica femeii: “Noi am aflat de la o prietenă de-a ei”

O femeie din Vaslui a fost găsită moartă între șinele de cale ferată din orașul Viareggio, Italia. Aceasta se numește Manuela Damian, are 49 ani și este de loc din comuna Deleni. Copiii femeii au ajuns în Italia pentru a începe demersurile repatrierii. Costurile sunt însă foarte mari, peste posibilitățile lor și au nevoie de ajutor financiar din partea celor cu suflet bun.

Oricine vrea și poate să contribuie, o poate face în contul fiicei – Diaconescu Claudia Ioana: cont în euro RO42INGB0000999908200535 sau Cont în lei RO25INGB0000999903123473, cod SWIFT – INGBROBU.

Accidentul feroviar în urma căruia Manuela Damian și-a pierdut viața s-a petrecut joi, 16 iulie. “Traficul feroviar a fost blocat în Viareggio spre Pisa si Torre del Lago, pentru efectuarea unei anchete întrucât un cadavru a fost găsit lângă sine, aproape de stația veche. Descoperirea a avut loc în jurul orei 20:50, iar la fața locului s-au deplasat Carabinierii și Poliția de Frontieră. Traficul a fost redeschis la ora 22:10″, scrie publicația italiană La Nazione.

Fiica femeii: “Noi am aflat de la o prietenă de-a ei”

Femeia lucra în Italia ca “badanta”, adică îngrijitoare, de mai multi ani.

“Era plecată de vreo 12-13 ani. În ultimul timp nu mai plecase, pentru că în urmă cu cinci ani a avut un accident. Nu am mai fost de mult timp la ea, nu știm exact cum s-a produs accidentul. Noi am aflat de la o prietenă de-a ei, s-a dus la ea, nu a găsit-o și a mers să o caute. Asa a aflat că a fost un accident feroviar și că a murit. Eu și fratele meu suntem singura familie pe care o mai are. Mâine seară (n.r. în seara aceasta) ajung în Italia, ne așteaptă Poliția, vom merge să o identificăm și să începem demersurile repatrierii. Din câte am înțeles, costurile sunt destul de mari. Oricine ne poate da o mână de ajutor, îi suntem profund recunoscători”, a declarat Claudia, fiica femeii decedate în Italia, pentru vremeanoua.ro.


 

Accident feroviar în Italia, nu sunt români printre victime

Român mort în dezastrul feroviar de la Caluno, impact devastator între un tren și un TIR cu încărcătură specială. VIDEO

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Drumul maşinilor furate din Europa trece prin România, sute de limuzine de lux confiscate

Funcționar de stat din Vrancea, insultă diaspora: „Cerșetori, hoți, curve”. Oprișan e de acord?