in

„Românii din Diaspora care vor să se întoarcă acasă îşi doresc să facă agroturism”

Românii din diaspora vor să facă agroturism – „Românii din Diaspora care vor să se întoarcă acasă îşi doresc să facă agroturism, să organizeze tururi sau excursii pentru cei din străinătate“, susține șeful unei companii de consultanță din România.
>>> Afacere de succes: ”Cu economiile din Italia, am deschis o pensiune în Delta Dunării”

O parte din românii care au adunat bani din munca peste hotare îşi doresc să se întoarcă în România şi să investească în agroturism, a spus Cosmin Măglaş, CEO şi fondator al companiei de consultanţă Atragem Finan­ţare, citat de Ziarul Financiar.

Românii din Diaspora care vor să se întoarcă acasă îşi doresc să facă agroturism, să organizeze tururi sau excursii pentru cei din străinătate, ca străinii să guste preparatele noastre şi să doarmă în casele noastre tradiţionale. Problema cu implementarea acestui tip de business este faptul că nu avem o infrastructură po­trivită“, a afirmat Cosmin Măglaş.

Spre exemplu, el spune că accesul din aeroportul din Satu Mare sau din Cluj-Napoca până la o locaţie din Maramureş poate fi şi de 4 ore, iar străinii nu au timp de pierdut pe drum, iar spre destinaţie nu sunt puncte turistice promovate.

Astfel, el crede că autorităţile publice împreună cu investitorii, cei care doresc să facă agroturism în România, ar trebui să pună umărul la dezvoltarea serviciilor în zona limitrofă.

>>> După 11 ani în Italia, au deschis un restaurant de succes la Brașov: ”Am văzut ce înseamnă cu adevărat munca”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Români arestați la Corchiano: complet beți, au spart ușa casei cu mașina și au înjunghiat un bătrân. Acesta a rămas viu ca prin minune – FOTO

romani accident italia

Italia, familie de români distrusă în accident rutier: mama și fiica decedate, nepotul în stare gravă la spital