in

Italia, familie de români distrusă în accident rutier: mama și fiica decedate, nepotul în stare gravă la spital

Italia, familie de români distrusă în accident rutier. Accident foarte grav în urmă cu două zile, cu puțin timp înainte de ora 17.00, pe drumul național 10 Padana Inferiore, la intersecția Tezzoglio, în comuna Bozzolo. Două femei din Cizzolo di Viadana au fost ucise în coliziunea frontală dintre două mașini, un Hyundai Ix20 și un Opel Corsa, scrie mantovauno.it.

Italia, un bărbat a băgat cadavrul mamei sale în congelator: ”Nu am avut curaj să o îngrop!”

Italia, familie de români distrusă în accident rutier

Cele două femei, Maria Arborio, în vârstă de 70 de ani, originară din România, și Gianina Maria Mentel, în vârstă de 45 de ani, mamă și fiică, se aflau pe bancheta din spate a unui Opel Corsa și se deplasau în direcția Mantova. Pe scaunul șoferului se afla un tânăr de 21 de ani, fiul tinerei, care a fost transportat în stare gravă la spitalul din Mantova, iar alături de el se afla tatăl său.

În Hyundai Ix20, în schimb, călătorea un cuplu din Romprezzagno (Tornata), în provincia Cremona. Bărbatul, de 59 de ani, a fost transportat în stare gravă la spitalul din Parma, în timp ce femeia, o femeie de 44 de ani, a fost transportată cu elicopterul la spitalul Spedali Civili din Brescia.

La fața locului s-au deplasat două ambulanțe, două autosanitare și trei elicoptere, unul din Brescia, unul din Bergamo și unul din Como, pe lângă Poliția rutieră, carabinierii din Gazzuolo și pompierii din Viadana. Primarul din Bozzolo, Giuseppe Torchio, s-a deplasat și el la locul tragediei. Șoseaua a rămas blocată pentru o lungă perioadă de timp, iar traficul a fost deviat pe arterele din jur.

Reconstituirea dinamicii accidentului este acum examinată de Poliția rutieră din Mantova, coordonată la fața locului de comandorul Laura Patrizi, care a efectuat anchetele în colaborare cu carabinierii. Din primele informații, s-ar părea că Hyundai Ix20 și-a început manevra de intrare în intersecție exact în momentul în care venea Opel.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

„Românii din Diaspora care vor să se întoarcă acasă îşi doresc să facă agroturism”

descoperire traguca velletri

Descoperire tragică la Velletri: român găsit mort în apartamentul său, și-a tăiat gâtul cu flexul