in

Descoperire tragică la Velletri: român găsit mort în apartamentul său, și-a tăiat gâtul cu flexul

ItaliaDescoperire tragică în jurul prânzului la Velletri, unde un bărbat a fost găsit mort în locuința sa, în circumstanțe care au ridicat imediat temeri legate de posibila implicare a altor persoane. Doar că, primele cercetări și modul în care a fost găsit, duc la concluzia că bărbatul s-ar fi sinucis, scrie castellinotizie.it.

Oroare la Gabiano: și-a ucis mama după o ceartă și a băgat-o într-un sac de gunoi: ”Am făcut un lucru rău”

Descoperire tragică la Velletri

Macabra descoperire, bărbatul fiind găsit fără viață și cu o tăietură mare la gât, a avut loc în jurul orei 13.30 într-o casă din via Fonte del Peschio, între via Morice și via del Cigliolo, într-o zonă muntoasă din vastul teritoriu Veliterno, chiar sub pantele Monte Artemisio.

Știrea, pe măsură ce se scurg detalii despre incident, capătă contururi înfiorătoare. Se pare că victima și-ar fi luat viața provocându-și rana vizibilă de la gât cu un flex, deși comisariatul de poliție, împreună cu experții criminaliști, nu exclud deocamdată nicio altă ipoteză, nu în ultimul rând din cauza modului în care s-a produs tragedia.

Bărbatul, de origine română, locuia singur la etajul doi al unei case locuite la primul etaj de fratele său și de familia acestuia din urmă. Bietul om lucra ca muncitor. Durere și tristețe în rândul familiei bărbatului, dar și în rândul vecinilor săi, unde era cunoscut ca fiind un muncitor neobosit și corect.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
romani accident italia

Italia, familie de români distrusă în accident rutier: mama și fiica decedate, nepotul în stare gravă la spital

Eveniment de 1 Decembrie la Roma: „Elogiul latinității – de la romani la români”